پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۸:۱۲

سیاوش پور:

هيچگونه تخلف انتخاباتي در سطح استان سمنان گزارش نشده است

هيچگونه تخلف انتخاباتي در سطح استان سمنان گزارش نشده است

سمنان - خبرگزاري مهر: رئيس شوراي قضايي استان سمنان گفت: تاكنون هيچگونه تخلف انتخاباتي در سطح این استان به ستاد ويژه رسيدگي به جرائم انتخاباتي گزارش نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد سياوش پور ظهر سه شنبه در نشست شوراي قضايي استان سمنان بر آمادگي دادگستري و دستگاه هاي تابعه قوه قضائيه در اين استان و تعامل و همكاري با مجريان و ناظران برگزاري انتخابات تاكيد كرد و گفت: تاكنون هيچگونه تخلف انتخاباتي در سطح استان به ستاد ويژه رسيدگي به جرائم انتخاباتي گزارش نشده است.
 
وي افزود: آنچه امروز در جامعه مشاهده مي شود آمادگي مردم و مسئولان براي شركت و برگزاري انتخاباتي بزرگ در سرزمين ايران است كه با اطمينان بهبود وضعيت كشور و سرعت بخشي به توسعه و آباداني ايران اسلامي را در پي خواهد داشت.
 
قوه قضائيه نماد عيني عدالت در جامعه است
 
رئيس کل دادگستري سمنان با اشاره به اينكه تمام تلاش بر برگزاري انتخاباتي توام با آرامش، امنيت و در سايه قانون مداري است، افزود: انتخابات پيش رو عامل خلق حماسه سياسي در كشور است.
 
سياوش پور، قوه قضائيه را نماد عيني عدالت در جامعه دانست كه مي تواند ساير قوا را در اين مسير سوق داده و عدالت فراگير را با خدمت به مردم در اجتماع ميسر سازد.
 
وي افزود: تلاش و خدمت صادقانه افراد به نوعي شكرگزاري از درگاه خداوند متعال است و مديران سازمان نيز با استفاده از توان كاركنان بايد زمينه افزايش بهره وري و خدمت رساني به مردم را فراهم آورند.
 
يكنواختي و روزمرگي باعث افسردگي نظام اداري می شود
 
رئيس كل دادگستري استان سمنان يكنواختي و روزمرگي را باعث افسردگي نظام اداري دانست و با اشاره به اينكه بزرگان دين مبين اسلام نيز بر يكنواخت نبودن كار و فعاليتها و نيز بهتر شدن هرروزه اعمال و كارها تاكيد داشته اند گفت: نو آوري در خدمت رساني و ابتكار عمل موجب سرزندگي افراد در محل كار و زندگي مي شود.
 
سياوش پور در خاتمه، سياست زدگي را براي قوه قضائيه خطرناك توصيف کرد و گفت: تمايل به هر گروه و جناحي با هر نوع توجيه و عنواني كه باشد در سيستم قضايي ناپسند و خارج از اساس عدالت است كه تاكنون سعي شده اين قوه در تمام مسير خود بر اعتدال و به دور از سياست زدگي حركت نمايد و اين خود افتخاري بزرگ براي دستگاه قضا در نظام اسلامي است.
 
مديران دستگاه هاي تابعه قوه قضائيه نيز در اين نشست به طرح ديدگاه ها و پيشنهادات خود در رابطه با برنامه هاي اين هفته پرداختند.
کد خبر 2074090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha