بیژن سلیمان پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق برنامه ریزی قرار است که حضور گسترده و با شکوه مردم شهرستان رباط کریم در انتخابات 24خرداد مستند سازی شود.
وی افزود: طبق مصوبه کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان رباط کریم، قرار است که بیش از 30 نفر از خبرنگاران انتخابات در شهرستان رباط کریم را پوشش دهند.
این مسئول عنوان کرد: در این زمینه همچنین شش گروه مستند ساز حماسه حضور مردم در انتخابات را به تصویر خواهند کشید.
سلیمان پور ادامه داد: مطبوعات و اصحاب رسانه تاکنون اقدامات انجام شده در عرصه انتخابات در رباط کریم را به خوبی پوشش دادند و تا امروز بیش از 400 خبر در این زمینه منتشر شده است.
فرماندار رباط کریم به فضاسازی انتخاباتی در شهرستان اشاره و اضافه کرد: بر اساس مصوبات شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان 250 بنر انتخاباتی با زیرنویس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان رباط کریم در سطح شهرها و روستاها نصب شده است.
نظر شما