به گزارش خبرنگار مهر حاتم نارویی پیش از ظهر پنجشنبه در نشستی با حضور قائم مقام صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی کشور در استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و شکوفا کردن ظرفیت های این بخش منجر به اقتصاد پایدار در استان می شود.
وی با تاکید بر توسعه فعالیت های کشاورزی و صنایع تبدیلی مربوطه افزود: توسعه فعالیت های کشاورزی با دانش روز علاوه بر برکاتی نظیر درآمدزایی، موجب ایجاد اشتغالزایی شده و از بروز مشکلات زیست محیطی جلوگیری می کند.
وی ضمن تاکید بر افزایش فعالیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان ها خواستار ایجاد این صندوق به صورت محلی، منطقه ای و تخصصی در شهرستان های استان شد.
نارویی افزود: لازم است تا صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در دو شهرستان زابل و ایرانشهر جدا از مرکز استان ایجاد شده و سهم دولت و بهره برداران با یک سرمایه گذاری اولیه در هر صندوق تشکیل شود.
وی تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی را یکی از ضروریات این بخش در استان برشمرد و اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بستری مناسب برای امور اجرایی بخش کشاورزی است.
نظر شما