پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۴۷

پرآور عنوان کرد:

حضور متراکم مردم استان بوشهر در شعب اخذ رای/ هیچ مشکلی امنیتی نداشته‌ایم

حضور متراکم مردم استان بوشهر در شعب اخذ رای/ هیچ مشکلی امنیتی نداشته‌ایم

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر گفت: شاهد حضور متراکم مردم در شعب اخذ رای هستیم و هر لحظه نیز این حضور بیشتر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن پرآور ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های رسیده مردم سراسر استان تاکنون حضوری باشکوه در انتخابات داشته‌اند و به فضل خدا تا پایان زمان انتخابات شاهد این حضور متراکم خواهیم چهار و 30 دقیقه صبح تمام فرمانداران و بخشداران تمهیدات لازم را اندیشیدند تا صندوق‌های رای در ساعت مقرر در محل شعب مستقر شود.

رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر بیان کرد: در تمام شهرستان‌ها شاهد برگزاری انتخابات راس ساعت مقرر بوده‌ایم و تاکنون هیچ مشکلی در روند برگزاری انتخابات نداشته‌ایم.

پرآور با بیان اینکه مردم حضوری حماسی داشته‌اند، خاطرنشان کرد: تا الان که پنج ساعت از آغاز زمان رای‌گیری می‌گذرد شاهد حضور متراکم مردم هستیم و هر لحظه نیز این حضور بیشتر می‌شود.

وی گفت: با توجه به این که انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت همزمان برگزار می‌شود و هم رای دهندگان و هم رای گیرندگان باید زمان بیشتری را صرف کنند، بهتر است مردم در ساعت‌های اولیه برای ریختن رای خود در صندوق‌ها اقدام کنند.

پرآور یادآور شد: به منظور صرفه‌جویی در وقت و شتاب در رای‌ریزی، مردم از پیش لیست کاندیداهای مورد نظر خود را آماده کنند و شناسنامه و شماره ملی خود را به همراه داشته باشند.

وی ابراز داشت: خوشبختانه تاکنون هیچ مشکلی از نظر امنیتی نداشته‌ایم و انتخابات در کمال آرامش در حال برگزاری است.

پرآور افزود: زمان رای‌گیری تا ساعت شش بعد از ظهر است و بنا به درخواست استان‌ها و از طریق وزارت کشور قابل تمدید است

کد خبر 2076135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha