حمید برات پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب، افزود: رقابت های قهرمانی دوچرخه سواری خراسان شمالی و انتخابی تیم استان برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور، یکشنبه 26 خرداد ماه به میزبانی بجنورد انجام شد و در پایان آن شش دوچرخه سوار به عضویت تیم جاده خراسان شمالی درآمدند.
وی با بیان اینکه در مسابقات امروز 14 دوچرخه سوار مسیر 80 کیلومتری رفت و برگشت بجنورد- کارخانه سیمان را رکاب زدند، اظهار داشت: در پایان عباس خرمی، رضا فرهمند و اکبر رسولی به ترتیب در رده های اول تا سوم قرار گرفتند.
برات پور اضافه کرد: همچنین فرامرز جالينوس زاده در رده چهارم جای گرفت، مهدی صفایی پنجم شد و حسین حقانی نیز در رده ششم ایستاد.
وی عنوان کرد: این شش دوچرخه سوار اول تیر ماه برای حضور در رقابت های دوچرخه سواری قهرمانی کشور در مواد جاده، عازم اردبیل می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوچرخهسواری قهرمانی کشور مردان در رده سنی بزرگسالان و در مواد جاده در تاریخ یکم تا سوم تیرماه در اردبیل برگزار میشود.
نظر شما