پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۷

رجبی به مهر خبر داد:

تشکیل کمیته ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی

تشکیل کمیته ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی

کلاله - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از تشکیل کمیته ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس خبر داد.

عبدالکریم رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کمیسیون ترکیبی از اعضای منتخب سه کمیسیون اقتصادی، صنایع و قضایی است.
 
وی اظهار داشت: کمیسیون ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی قدمهایی در جهت پاسداری از اقتصاد کشور بر می داریم و پیشگیری از مفاسد از جمله اهداف است.
 
وی با اشاره به کلنگ زنی کارخانه تراکتور سازی در گالیگش گفت: پیش بینی این است که تا پایان سال از تولیدات این کارخانه بهره داری شود که می تواند به رشد و توسعه شرق استان کمک کند.
 
رجبی گفت: اجرای این طرح می تواند در زمینه اشتغال و توسعه منطقه ای حائز اهمیت باشد زیرا علیرغم تلاشهایی که انجام شده، منطقه شرق گلستان از توسعه محروم مانده است.
 
نماینده مردم کلاله، مینودشت، مراوه تپه و گالیکش در مجلس یادآورشد: همچنین برنامه های دیگری داریم که با رایزنیهای صورت گرفته با بخش خصوصی قدمهای مثبتی برای توسعه و رشد منطقه برداریم.
کد خبر 2080047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha