محمد خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بعد از آخرین دوره ای که پیکارهای کارتینگ قهرمانی کشور در آذرماه سال گذشته به مناسبت روز دانشجو به میزبانی این مجموعه به انجام رسید حالا میزبان رقابت های دیگری از قهرمانی کشور خواهیم بود.
وی یاد آور شد: رقابت های سال گذشته با قهرمانی تیم گیلان به پایان رسید اما در دوره های قبلی که میزبانی مسابقات کارتینگ قهرمانی کشور را بر عهده داشتیم، ورزشکاران شایسته کارتینگ قم بیشتر به کسب تجربه می پرداختند و حالا مدعی کسب عناوین برتر کشور هستند.
مدیر مجموعه ورزشی پرشین و نخستین پیست کارتینگ قم اضافه کرد: این مجموعه ورزشی با توجه به افزایش میزان علاقمندی شهروندان قم به خصوص نوجوانان و جوانان دوستدار رشته کارتینگ برای فصل تابستان سال جاری ویژه اوقات فرات برنامههای متنوعی را مدنظر قرار داده است که یکی از مهمترین آنها برگزاری رقابتهای کشوری کارتینگ است.
وی اظهار داشت: برپایی رقابتهای کارتینگ کشوری تنها در بخش آقایان با هماهنگی با کمیته کارتینگ فدراسیون موتورسواری و اتومبیل رانی صورت می گیرد و امیدواریم با استقبال خوبی از سوی ورزشکاران این رشته از استانهای مختلف مواجه شود.
خزایی با بیان اینکه قم در تیرماه میزبانی برگزاری دومین دوره رقابت های کارتینگ قهرمانی کشور را عهده دار است، یاد آور شد: این دوره از مسابقات در رشته ROK به میزبانی مجموعه ورزشی پرشین و پیست کارتینگ بوستان غدیر قم برگزار می شود.
وی با بیان اینکه چهاردهم تیر ماه برای برگزاری این رقابت ها در نظر گرفته شده است، بیان داشت: سال گذشته برای شرکت در نخستین دوره این رقابت ها در مجموع کارتینگسواران هفت استان کشور به قم سفر کردند و در نهایت نماینده گیلان در بخش آقایان به مقام نخست نائل شد و کارتینگسواران قم و مازندران عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
مدیر مجموعه ورزشی پرشین و نخستین پیست کارتینگ قم اظهار داشت: در این مسابقات شاهد حضور مردم علاقمند به این رشته بودیم و رقابتها در حضور جمعیت زیادی از تماشاگران قمی برگزار شد و حالا مطمئنیم این استقبال در این دوره بیشتر هم خواهد شد.
وی یادآور شد: این یک شروع بسیار خوب و امیدوار کننده برای رشد و توسعه بیش از پیش رشته کارتینگ در قم بود و بعد از آن تلاش خود را برای شناسایی استعدادهای این رشته به منظور شرکت در مسابقات کشوری کارتینگ به زودی آغاز کردیم.
نظر شما