۳۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۰۷

انتظارات انجمن تهیه‌کنندگان مستند از رئیس‌جمهور جدید

دلایل تفرقه بین اهالی فرهنگ را ریشه‌یابی کنید/ لزوم مشاوره با افراد کاردان

دلایل تفرقه بین اهالی فرهنگ را ریشه‌یابی کنید/ لزوم مشاوره با افراد کاردان

انجمن تهیه کنندگان مستند ایران در بیانیه‌ای انتخابات 24 خرداد ماه را نقطه عطفی در سرنوشت ملت بزرگ ایران دانست و انتظارات خود را از رئیس‌جمهور جدید مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه انجمن تهیه کنندگان مستند ایران آمده است: بیست و چهارم خرداد نود دو، نقطه عطفی در سرنوشت ملت بزرگ ایران بود، روزی که حماسه سیاسی کم نظیری در کشورمان شکل گرفت و بار دیگر ایرانیان، بلوغ و رشد سیاسی و فرهنگی خود را به مردم جهان نشان دادند.

انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند ایران بر خود واجب می داند با تبریک این حماسه که گویای گسترش و رشد عقلانیت و نگرش فرهنگ‌مدار و معتدل ملت شریف ایران است، انتظار تحول در عرصه سینما را با ذکر نکاتی کوتاه ولی مهم به عرض رئیس‌جمهور منتخب ملت عزیز ایران برساند:

- حال و روز نامساعد فرهنگ و سینمای کشور در گام نخست نیاز به انتخاب مشاوران و مدیران دلسوز و مورد اعتماد اکثریت اهالی سینما دارد. متاسفانه در سال‌های اخیر به دلیل تشتت و تفرقه‌های بوجود آمده که منجر به واگرایی وسیعی شده است، این امر به سادگی میسر نخواهد بود و نیازمند تعامل وسیعی با سلیقه‌ها و گرایش‌های مختلف در بدنه سینما دارد و دعوت از عده ای معدود که معمولا در اغلب دوره ها طرف مشورت و یاری رسان مدیران بوده اند، شایسته و مفید نخواهد بود.

- مطالعه و ریشه‌یابی زمینه‌های ایجاد تفرقه و تشتت که طی سال های اخیر خسارات فراوانی را به فرهنگ مملکت زده و حصار بلند بی اعتمادی بین بدنه سینما و دولت ایجاد کرده است.

- مشارکت نخبگان و انجمن های صنفی در اتخاذ تصمیم ها و سیاست های کوتاه مدت و میان مدت با توجه به نیازهای عاجل و واقعی سینما و طراحی برنامه‌های راهبردی بر اساس سند چشم‌انداز بیست ساله و توجه به میزان انحراف به وجود امده در اجرای سیاست‌ها از سند فوق.

- توجه ویژه به نقش و جایگاه سینمای ایران در سطح ملی و بین المللی و تاثیر ژرف آن در حوزه فرهنگ و سایر بخش ها مانند افزایش ضریب امنیت ملی با تخصیص بودجه و امکانات متناسب با انتظارات، از بودجه و امکانات کل کشور.

- فراهم کردن شرایط رشد و اعتلای شاخه های مختلف سینما (داستانی بلند، فیلم کوتاه، انیمیشن و مستند) با تعیین نسبت هر یک به طور مستقل از بودجه و امکانات موجود سینما و توجه به ظرفیت مخاطب بالفعل و بالقوه تمام شاخه های سینما (کوتاه ، بلند، انیمیشن و مستند).

- رفع هرگونه انحصار اعم از دولتی یا بخش خصوصی که متاسفانه محدود به سال‌های اخیر نبوده و توزیع کار بر اساس شایستگی و ظرفیت افراد و پیشگیری از ایجاد شرایط رقابت نابرابر و رابطه سالار.

- ایجا ساز و کار لازم برای جذب استعدادهای ناشناخته به ویژه هنرمندان جوان و خلاق خارج از پایتخت و کلان شهرها در اقصی نقاط کشور.

- استانداردسازی سینما در مراحل تولید، توزیع و نمایش در بخش سخت افزاری (امکانات فنی، سالن ها، استدیوها و کلیه زیر ساخت‌ها) و بخش نرم افزاری (ارتقا کیفی مراکز آموزشی، به روز رسانی شیوه های آموزش، برگزاری کارگاه ها و سمینارهای داخلی و بین المللی و ...)

- آسیب‌شناسی عملکرد دوره‌های گذشته و نقد و ارزیابی آنها و تغییر رویکرد ارزیابی از کمی به کیفی.
 

کد خبر 2081035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha