پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۵۳

دیدگاه فلسفه هندی به ذهن و خاطر در دانشگاه هاروارد بررسی می‌شود

دیدگاه فلسفه هندی به ذهن و خاطر در دانشگاه هاروارد بررسی می‌شود

دیدگاه فلسفه هندی به ذهن و خاطر طی روزهای 29 و 30 شهریور ماه سال جاری با سخنرانی شارون استریت در دانشگاه هاروارد مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز 29 شهریور لورا گوئررو از دانشگاه یوتا و نیلان جان داس از دانشگاه MIT سخنرانی خواهند کرد.

همچنین در همین روز کاترین پروئیت از دانشگاه اموری و دیوید نوکوفسکی از دانشگاه پرینستون به ارائه بحث خواهند پرداخت.

آلکس واتسون از دانشگاه هاروارد و شارون استریت از دانشگاه نیویورک سخنرانان دیگری هستند که موضوع ذهن و خاطر را در فلسفه هندی مورد بررسی و توجه قرار می دهند.

کرانتی ساران از دانشگاه دهلی هند،ایوان تامپسون، ایموگن دیکی از دانشگاه تورنتو و یائو از دانشگاه هنگ کنگ از جمله کسانی هستند که در روز دوم این همایش در روز 30 شهریور سخنرانی می کنند.

هند یک دستگاه فلسفی سنتی غنی و گوناگون دارد که ترکیبی از اوپانیشاد در دوره ودایی هست. مطابق نظریات Radhakrishnan ، قدیمی ترین، ترکیب فلسفی در جهان هستند.

کد خبر 2081116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha