پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۵۹

حجت الاسلام کازرونی:

افراطی‌گری به هر شکل خطرناک است/رئیس جمهور منتخب راه اعتدال و تدبیر را در پیش گیرد

افراطی‌گری به هر شکل خطرناک است/رئیس جمهور منتخب راه اعتدال و تدبیر را در پیش گیرد

کرج - خبرگزاري مهر:‌ امام جمعه کرج با بیان اینکه افراطی گری به هر شکل خطرناک است گفت: رئیس جمهور آینده باید راه اعتدال، حقانیت و تدبیر را در پیش گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن کازرونی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرج كه در مصلاي اين شهر برگزار شد، اظهار داشت:‌ ملت شريف ایران هشت سال افراط را تجربه کرده اند بنابراين رئیس جمهور آینده باید راه اعتدال، حقانیت و تدبیر را در پیش گیرد.

وي با اشاره به سخنان رییس جمهور و گفتمان اعتدال، گفت: افراطی گری به هر شکل خطرناک است و توصیه بنده به رئيس جمهور منتخب اين است كه در دولت از افراد افراطی استفاده نکند.

نماينده ولي فقيه و امام جمعه كرج ادامه داد: در حال حاضر با توجه به وضعيت و شرايط به وجود آمده مردم نیازمند آرامش و ساماندهی وضعیت معیشت هستند.

حجت الاسلام كازروني با بيان اينكه حضور حداكثري مردم در صحنه انتخابات نشان دهنده اين بود كه همچنان پای آرمان های انقلاب اسلامی خود ایستاده اند، اضافه كرد:‌ دشمنان به دنبال اين بودند كه مردم ایران در صحنه حضور گسترده نداشته باشند اما حضور حداكثري بار ديگر اميد دشمنان را نا اميد كرد و اين حضور حداكثري همچون مشتي محكم بر دهان دشمنان اين نظام بود.

وي با اشاره به اينكه حركت حماسي ملت شريف ايران چشمان جهانيان را خيره كرد، افزود: مشاركت بيش از 70 درصد مردم در صحنه انتخابات نشان دهنده حمايت مردم از نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامي است و هیچ حكومتي در جهان همچون ایران محکم و استوار نیست.

نماينده ولي فقيه و امام جمعه كرج با تشكر از متانت و رعايت اخلاق از سوي نامزدهاي انتخاباتي، تصريح كرد: هیچ زبانی قادر به تشکر از ملتی که این حماسه سیاسی را خلق کردند نیست و اين امر چيزي جز بلوغ سیاسی جامعه و سکان دار این نظام نيست.

کد خبر 2081223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha