ابراهیم نکو در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص بایدها و ضرورت های تحقق حماسه اقتصادی به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: در درجه اول دولت آینده باید نقطه ضعف های دولت های گذشته را نداشته و نقاط قوت آنها را بکار گیرد و ادامه دهد.
مردم خلق حماسه اقتصادی از سوی دولتمردان را انتظار دارند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم حماسه سیاسی را با حضور گسترده و مثال زدنی خود در انتخابات خلق کردند، افزود: مردم انتظار دارند تا مسئولان و دولتمردان در خلق حماسه اقتصادی تمام تلاش خود را بکار گیرند.
وی با تاکید بر همکاری و مشارکت مردم و مسئولان در خلق حماسه اقتصادی بیان داشت: حماسه اقتصادي جهش و دگرگونی در همه ابعاد اقتصادي کشور است بنابراین دولت یازدهم باید با برنامه ريزي دقیق و استفاده از کارشناسان خبره اقتصادی، نقش تاثیرگذار مردم و وحدت قوا در راستای حل مشكلات معیشتی مردم گام بردارد.
توجه به معيشت مردم در خلق حماسه اقتصادي تاثيرگذار است
نكو با بیان اینکه يك انقلاب اقتصادي در کشور باید شکل بگیرد تا حماسه اقتصادی محقق شود، گفت: توجه به معيشت مردم از مواردی است كه مي تواند در خلق حماسه اقتصادي تاثيرگذار باشد، دولت آينده باید ببیند چگونه مي تواند در راستای رفاه و معيشت مردم يك تغيير اساسي بدهد كه مردم از اوضاع اقتصادی رضايت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه توجه به توليد این امر را امکان پذیر می کند، اضافه کرد: دولت آینده باید با داشتن برنامه های کارشناسی شده در حوزه اقتصادي بتواند پيش زمينه هاي لازم و ضروری را داشته باشد تا حماسه اقتصادی را شكل بدهد.
حماسه اقتصادي، مکمل همه سال ها با رویکرد اقتصادی
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان گفت: سال حماسه اقتصادي، مکمل توليد ملي و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، جهاد اقتصادي، اصلاح الگوي مصرف و تمامی نام گذاريهایی است كه رويكرد اقتصادي داشته و تمامی این سالها تمرینی برای تقویت اقتصاد کشور و رسیدن به این حماسه در آینده ای نزدیک بوده است.
وی با تاکید بر برنامهریزی دقیق، کارشناسی و گام های استوار دولت آینده در بخش اقتصادی افزود: مجلس اعلام آمادگی کرده است و با رای به کابینه قوی دولت یازدهم همکاری های لازم را خواهد داشت چنانچه با تهیه طرح ها و لوایح مناسب در کمیسیون های مجلس مقدمات لازم برای خلق حماسه اقتصادی فراهم خواهد شد.
توجه به تولید در راستای معیشت مردم
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به خلق حماسه سیاسی به خبرنگار مهر گفت: دولت و مجلس باید تمام تلاش خود را بکار گیرند و با همدلی و همراهی و با یک هدف موانع را از سر راه تولید بردارند و به ایده آل های مورد نظر مردم دست یابند.
نکو با بیان اینکه در راستای خلق حماسه اقتصادی اختلافات گذشته نباید وجود داشته باشد، بیان داشت: تلاش ها باید بر روی تولید متمرکز شود تا با همه جانبه شدن حمایت ها و رونق یافتن تولید، مشکلات اشتغال، بیکاری و معیشت مردم حل شده و توسعه صادرات رونق بگیرد.
نکو در گفتگو با مهر:
عمل به منویات رهبری حماسه اقتصادی را محقق می کند/ توجه به تولید لازمه خلق حماسه

رباط کریم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس بر عمل به منویات و توصیه های مقام معظم رهبری در راستای تحقق و خلق حماسه اقتصادی تاکید کرد.
نظر شما