به گزارش خبرگزاري مهر، رضا جمشیدی در جلسه کارگروه صیانت از تولیدات داخلی استان اظهار كرد: این میزان معادل 75 درصد از کل اعتبارات استان برای حمایت از واحدهای تولیدی است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان رضوی با تاکید بر لزوم تسریع در تصویب و جذب 250 میلیارد ریال باقی مانده پیش از اتمام سال مالی بيان کرد: تعیین تکلیف پرونده متقاضیان دریافت تسهیلات توسط بانک ها که با هماهنگی استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و خانه صنعت، معدن و تجارت به بانک های عامل ارجاع داده می شود نباید بیش از 20 روز به طول انجامد.
جمشيدي از بانک های عامل خواست ضمن رعایت تمام قوانین و آیین نامه های مربوطه، حداکثر مساعدت ممکن در پرداخت تسهیلات به متقاضیان را مبذول دارند.
گفتنی ست در این جلسه روسا و نمایندگان بانک های عامل استان به تشریح عملکرد خود در این خصوص و تبیین دلایل عدم پرداخت تسهیلات به برخی طرح ها پرداختند و مقرر شد مبلغ 250 میلیارد ریال باقی مانده تسهیلات تا پایان تیرماه پرداخت شود.
نظر شما