پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۶

ظفری:

برداشت خیار از مزارع نهاوند آغاز شد/برداشت 50 تن از هر هکتار

برداشت خیار از مزارع نهاوند آغاز شد/برداشت 50 تن از هر هکتار

نهاوند – خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از اغاز برداشت حیار بهاره در شهرستان نهاوند خبر داد.

احد ظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال 350 هکتار از زمین های کشاورزی نهاوند به کشت خیار سبز بهاره اختصاص یافته است.

وی پیش بینی کرد بیش از 50 تن خیار سبز از هر هکتار از این مزارع برداشت شود.

وي عنوان كرد: با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته خيار توليد شده شهرستان علاوه بر مصرف داخل به ديگر استان‌هاي كشور نيز صادر مي‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر 19 شرکت کشاورزی در نهاوند فعال است، اظهار داشت: جهاد کشاورزی به منظور علمی تر شدن برنامه کشاورزی و تسهیل در روند اجرای طرح های کشاورزی تعدادی از کارها و امورات را به بخش کشاورزی واگذار کرده است.

ظفری افزود: تعداد شرکت‌های کشاورزی نهاوند در حال حاضر19 شرکت  در سه بخش است که تعداد شاغلان آنها به 70 نفر رسیده است.

وی ادامه داد: 9 شرکت تعاونی تولیدی که مهمترین اقدام ان توزیع کودهای شیمیایی بین کشاورزان است در سطح  روستاها و مراکز بخش ها نهاوند مستقر است که توسط کشاورزان اداره می شود.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند عنوان کرد: پنج شرکت فنی و مهندسی و مشاوره ای در نهاوند وجود دارد که هر شرکت متشکل از پنج نفر نیروی انسانی فارغ التحصیل بخش کشاورزی است و از محل اعتبارت دولتی امورات زراعتی و تحقیقات و اموزش های مربوط به ان را بر عهده دارند.

احد ظفری بیان داشت: برای مبارزه و شناسایی آفات  و بیماری ها و علف های هرز پنج کلینینک گیاه پزشکی در شهرستان نهاوند احداث شده است که به صورت دائم یک نفر و در فصل کاری 16 نفر نیروی متخصص تحت نظارت واحد حفظ نباتات در این مراکز فعالیت دارند.

ظفری اظهار داشت: شهرستان نهاوند به عنوان قطب کشاورزی استان محسوب می شود که تولید کننده بیش از 20 نوع محصولات کشاورزی است که در 14 محصول رتبه اول تا سوم استان را دارد و در تولید گشنیز رتبه نخست کشور را دارد.

کد خبر 2081692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha