پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۴۸

خلیل الهی خبر داد:

کاهش ارتکاب جرم در تبریز

کاهش ارتکاب جرم در تبریز

تبریز – خبرگزاری مهر : دادستان شهرستان تبریز از کاهش ارتکاب جرم در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، موسی خلیل الهی ظهر امروز شنبه در نشستی صمیمی با اصحاب رسانه در تبریز گفت: نسبت به سال های قبل ، میزان ارتکاب جرم در شهرستان تبریز به نسبت قابل توجهی ، کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: آمار نیروی انتظامی در آذربایجان شرقی نشان می دهد میزان ارتکاب جرم های خشن و سازمان یافته در شهرستان تبریز نسبت به شهرستان های دیگر ، کاهش قابل توجهی داشته است .

وی در خصوص میزان قتل در تبریز گفت: تعداد قتل عمد در شهرستان تبریز نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش پیدا کرده است به طوریکه اکثر قتل هایی که به وقوع پیوسته است بیشتر مربوط به مسائل ناموسی و اعمال خلاف عفت است.

خلیل الهی با بیان اینکه این جرایم ، مربوط به قتل، آدم ربایی، سرقت های مسلحانه و دیگر جرایم مشابه است گفت: مباحث مربوط به حقوق بشر ، اولین بار توسط اسلام مطرح شده است و کسانی که ادعا می کنند مهد حقوق بشر هستند ادعایی بی اساس دارند.

دادستان شهرستان تبریز گفت: ایران اسلامی ،  تنها سردمدار استقلال طلبی در جهان است و مدعیان دروغین حقوق بشر در جهان ، سعی می کنند با فشار بر ایران اسلامی ، نقش ایران را در احیای تفکر اسلامی و عمل به فرامین الهی کمرنگ جلوه دهند.

وی در پایان سخنان خود گفت: میزان کشف جرم نیز در سال 91 ، نسبت به سال 90 رشد قابل توجهی داشته است.
 

کد خبر 2081775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha