به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قادری بعد از ظهر شنبه در نشست خبری راه اندازی شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان شیراز افزود: این شرکت تعاونی زمینه های فعالیت گسترده برای سرمایه گذاران را فراهم می کند.
وی یادآور شد: نبود ساختار مناسب براي جذب سرمايهگذار از مهمترین مشکلات شیراز بوده که با راه اندازی شرکت تعاونی توسعه و عمران این چالش بزرگ از میان برداشته می شود.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: اين شركت بهعنوان سرمايهگذار وارد عرصههاي سرمايهگذاري نميشود بلكه بستر را براي سرمايهگذاري و فعاليتهاي اقتصادي فراهم ميكند و حوزه فعالیت آنها نیز شهرستان خود است.
قادری با اشاره به نحوه مشارکت مردم در این شرکت تعاونی تصریح کرد: هر عضو در اين شركت تعاوني به تناسب تعداد سهام خود حق راي دارد اما سقف تعداد سهم براي هر فرد، نيم درصد پيشبيني شده است.
وی ادامه داد: 49 درصد از كل سهام ميتواند به شخصيتهاي حقوقي ارايه شود اما هر يك شخصيت حقوقي بيش از پنج درصد كل سهام را نميتواند داشته باشد.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امكان ورود اين شركت در عرصههاي مختلف ورزشي از جمله حمایت از تیم های برق و فجر شیراز نیز وجود دارد.
قادری یادآور شد: در حال حاضر مجوز راه اندازی این شرکت تعاونی در 10 تا 12 شهرستان استان فارس دریافت شده است.
نظر شما