پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۰۶

فاضلیان:

رئیس جمهور منتخب باید در راستای خدمت بی منت به مردم تلاش کند

رئیس جمهور منتخب باید در راستای خدمت بی منت به مردم تلاش کند

ملایر خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت ملایر گفت: رئیس جمهور منتخب باید در راستای خدمت بی منت به مردم تلاش و به وعده های داده شده عمل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسن فاضلیان ظهر شنبه در شورای اداری شهرستان ملایر با اشاره به برکات ماه شعبان افزود: مسلمانان باید بهترین استفاده را از روزها و شبهای ماه شعبان داشته باشند.

وی در ادامه ضمن تقدیر از حماسه سیاسی ملت ایران در انتخابات گفت: تحقق حماسه سیاسی که رهبر بر آن تاکید داشتند به عینه در 24 خرداد مشاهده شد.

وی افزود: ملت ایران در برابر  چشمان بهت زده جهانیان برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام افزود و توطئه ها باطل شد.

امام جمعه موقت ملایر بیان داشت: هفته پایانی خرداد بی شک در اذهان باقی خواهد ماند و بعد از حماسه سیاسی ورزشکاران ما نیز حماسه ورزشی را خلق کرده و شادی ملت را دو چندان کردند.

وی در ادامه بیان کرد:کسی که امروز به عنوان منتخب مردم برگزیده شده باید در راستای خدمت به مردم تلاش کند و به وعده های داده شده عمل نماید.

حجت الاسلام فاضلیان گفت: کسی می تواند جامعه را بسازد که تزکیه نفس داشته باشد.

وی در ادامه از برگزاری اولین نماز جمعه در روستای اسلام آباد خبر داد و گفت: این نماز جمعه دیروز در این روستا برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم روستا همراه بود.

امام جمعه موقت ملایر بیان داشت: تا قبل از سال 76 نیز در این روستا نماز جمعه برگزار شده بود اما بعد از آن دیگر در این روستا که یکی از روستاهای پر جمعیت ملایر محسوب می شود نماز جمعه برگزار نشده است.

وی از برگزاری نماز جمعه در 22 نقطه استان و 735 نماز جمعه در کشور خبر داد و ابراز داشت: در شهرستان ملایر نیز در حال حاضر در چهار نقطه نماز جمعه برگزار می شود.

وی گفت: نماز جمعه در ملایر، سامن، ازندریان و اسلام آباد برگزار می شود و ظرفیت های ملایر برای برگزاری نماز جمعه تا شش نقطه است.

حجت الاسلام فاضلیان یادآور شد: امیدواریم بتوانیم شاهد برگزاری نماز جمعه در روستاهای علی آباد دمق و حسین آباد ناظم در آینده نزدیک باشیم.

 

کد خبر 2081955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha