به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته قوه قضائیه جمعی از مدیران، قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان عصر شنبه با آیت الله باریک بین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین دیدار و گفتگو کردند.
آیت الله باریک بین در این دیدار گفت: دستگاه قضایی در نظام اسلامی از نهادهای مهم و تاثیرگذار است و قضات در جایگاه مهم خود همانند خلیفه الله هستند و باید بر اساس حق و حقیقت حکم کنند تا ضمن کاهش آسیب های اجتماعی رضایت الهی نیز جلب شود.
وی افزود: برای قاضی طرفین دعوی باید یکسان باشد و اگر بتوانند حق را جاری کنند اجر دنیا و آخرت را نصیب خود کرده و عدالت را نیز در جامعه جاری خواهند کرد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: اعتماد مردم به دستگاه قضایی با اهمیت و سرمایه ارزشمندی است که کارکنان این نهاد باید قدردان آن باشند و با حکم اسلامی به آن خدشه نزنند.
وی اظهارداشت: امروز مردم از نظر مالی و جانی به دستگاه قضایی اطمینان دارند و اگر این اعتماد خدشه دار شود و احساس کنند اگر ظلمی به آنها شود نمی توانند در این دستگاه آن را برطرف کنند و به حقشان برسند نسبت به نظام بدبین می شوند.
حفظ کرامت انسانها ضروری است
آیت الله باریک بین یادآورشد: تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت انسانها توسط دستگاه قضایی ضرورتی اجتناب ناپذیر است که همه کارکنان این بخش بویژه قضات باید به آن توجه کنند.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با تقدیر از خدمات و تلاش های ارزنده قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان خواستار تداوم فعالیتهای قضایی شد.
در این دیدار جمال انصاری رئیس کل دادگستری استان قزوین با گرامیداشت شهدای هفت تیر در خصوص کارهای مهم انجام شده در این نهاد گزارشی ارائه کرد.
نظر شما