به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن فرجي عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در اجراي اين طرح تعداد 140 تيم در قالب 110 تيم محسوس و 30 تيم نامحسوس پليس در پايگاه هاي ثابت و سيار در محورهاي مواصلاتي استان فعاليت مي كنند.
وی ادامه داد: مرحله اول این طرح دو مرحله ای از 29 خرداد آغاز شده و تا ابتدای ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
فرجی با اشاره به اینکه در این طرح علاوه بر تیم های خودرویی از تیم های موتورسوار نیز استفاده خواهد شد، گفت: در این طرح از هشت تخلف حادثه ساز از جمله نبستن كمربند ايمني ، نداشتن كلاه ايمني ، سبقت و سرعت غيرمجاز به شدت برخورد خواهد شد.
وی با اشاره به زمان آغاز مرحله دوم این طرح نیز گفت: مرحله دوم این طرح از 17 مرداد ماه آغاز و در 31 شهريور ماه به پايان خواهد رسيد .
فرمانده پليس راه استان با اشاره به همکاری بیشتر نهاد ها وسازمان های استان در اجرای این طرح گفت: با وجود تلاش های تمامی سازمان های استان در اجرای مناسب این طرح امیدواریم خود رانندگان نیز با رعایت کردن قوانین رانندگی گام مناسبی برای کاهش صدمات رانندگی بردارند.
نظر شما