به گزارش خبرگزاری مهر، محسن صالحي نيا افزود: ازصاحبان صنايع نساجي، پوشاك و چرم همچنين تشكلها و انجمن هاي تخصصي مربوطه و اساتيد ودانش آموختگان اين صنعت در خواست مي شود كه ما را در تدوين برنامه راهبردي صنعت نساجي ما را ياري کنند.
صالحي نيا نيا با بيان اينكه اهميت و ضرورت صنعت نساجي و ارزش افزوده حاصله آن امروزه بر كسي پوشيده نيست، افزود: ارزحاصل از صادرات مي بايست به نحو مطلوبي به چرخه توليد باز گردانده و استفاده شود.
وي درادامه خاطر نشان كرد: از سوي ديگر مي بايست از واردات غير كيفي جلوگيري نمود تا واردات بطور مجدد به تهديد تبديل نشود.
معاون امور صنايع واقتصادي وزارت صنعت، معدن وتجارت در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ما نگاه تبعيض آميز به برخي صنايع نداشته ولي بايد اين نيز در نظر داشت كه قابليت، ظرفيت وشرايط هر صنعتي با صنعت ديگر متفاوت است.
صالحي نيا در ادامه تصريح كرد: صنعت نساجي همواره متكي به بخش خصوصي بوده ومي بايست زنجيره تامين مواد اوليه،ماشين آلات و نيروي انساني كارآزموده دانشگاهي به نحو مطلوبي مديريت شود.
معاون امور صنايع واقتصادي وزارت صنعت، معدن وتجارت يادآور شد: صنايع بنا به فراخورخود دسته بندي شده اند و با يك و چارچوبي اولويت بندي شده اند به طوری كه برخي از صنايع پيشتاز بوده و به اشباع رسيده اند اما در برنامه راهبردي صنعت، پرداختن به «هاي تك» به عنوان يك سر فصل در نظر گرفته مي شود.
صالحي نيا درادامه گفت: يافتن راه كارهاي ساده و فوري براي بازپرداخت وام از صندوق توسعه ملي و بانك مركزي توسط صاحبان صنايع نساجي، كاهش تعرفه واردات پنبه، جلوگيري از خام فروشي سالامبور چرم، مواد پتروشيمي مورد نيازالياف نساجي از موضوعاتي است كه با سلسله جلسات و مكاتبات با مراجع ذيصلاح در اين معاونت به جد پي گيري مي شود.
نظر شما