پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۴۴

حجت الاسلام ترابي:

پليس بازوی توانمند دستگاه قضا است

پليس بازوی توانمند دستگاه قضا است

دامغان - خبرگزاري مهر: رئيس دادگستري شهرستان دامغان پليس را بازوی توانمند دستگاه قضا دانست و گفت: پليس و دستگاه قضا مدافع حقوق مردم در جامعه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علي اصغر ترابي بعد از ظهر چهارشنبه در پنجمين روز از هفته گراميداشت قوه قضائيه در نشست با فرمانده و جمعي از مسئولان نيروي انتظامي شهرستان دامغان به نقش و جايگاه پليس و دستگاه قضايي در جامعه پرداخت و اظهار داشت: پليس در تعامل و همكاري با دستگاه قضايي خوب درخشيد و به تقويت جايگاه پليس و دستگاه قضا در جامعه كمك فراوان مي كند.

رئيس شوراي قضايي شهرستان دامغان يادآور شد: مردم شايسته خدمات بي منت هستند كه بايد با تعامل و همكاري پليس و دستگاه قضايي بتوانيم در خدمتگزاري به مردم موفق باشيم.

وي تعامل و همكاري پليس و دستگاه قضايي را موجب رضايتمندي مردم دانست و افزود: امروز پليس از اقتدار و عزت بالايي برخوردار است و اين اقتدار و عزت روز به روز در مجموعه پليس رو به افزايش است.

به گفته رئيس دادگستري شهرستان دامغان نقش و جايگاه پليس به عنوان ضابط قضايي در جامعه تأثيرگزار است و مردم نيز به پليس اعتماد فراوان دارند.

وي گفت: اميدواريم پليس بتواند بهتر از گذشته به مردم خدمت كند وارتباط و تعامل پليس به عنوان ضابط قضايي با دستگاه قضا تقويت شود.

سرهنگ پاسدار غلامرضا كاظم زاده فرمانده انتظامي شهرستان دامغان در ابتداي اين ديدار ضمن گراميداشت هفته قوه قضائيه و ياد و خاطره شهداي دستگاه قضايي مطالبي در جهت تعامل و همكاري هرچه بيشتر پليس و دستگاه قضايي بيان كرد.

در اين ديدار رئيس پليس پيشگيري و فرمانده حفاظت اطلاعات و مسئول امور اجتماعي فرماندهي انتظامي شهرستان دامغان نیز حضور داشتند.

هفته قوه قضائيه از اول تا 7 تيرماه است.

کد خبر 2084768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha