پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۲۸

طاهایی اعلام کرد:

احداث پروژه میان گذر شمالی ساری در ردیف پروژه های مهرماندگار قرار گرفت

احداث پروژه میان گذر شمالی ساری در ردیف پروژه های مهرماندگار قرار گرفت

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران گفت: پروژه میان گذر شمالی ساری با ردیف بودجه ای طرح مهر ماندگار و مشارکت شهرداری ساری بهره برداری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه میان گذر شمالی ساری در بلوار مطهری این شهر با بیان اینکه یکی از نشانه های حماسه سیاسی همدلی، همبستگی و هم افزایی است گفت: مصداق برجسته حماسه سیاسی حضور روشنگرانه ، عزت مند و افتخارآفرین ملت ایران بوده که در روز 24 خرداد ماه امسال به وقوع پیوست.

استاندار مازندران با اعلام اینکه یکی از جلوه های حماسه سیاسی همدلی و همبستگی است افزود: با همبستگی و همدلی شاهد نشاط سیاسی بیشتری در جامعه خواهیم بود.

طاهایی با اشاره به اینکه امروز شاهد تلاش و اهتمام اعضای شورا و شهردار ساری هستیم گفت: امروز با همدلی و همبستگی شورای فعلی و استمرار آن توسط شورای آتی که از نیمه دوم شهریور ماه 92 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد شاهد استمرار کارهای ارزشمند در ساری باشیم و این شهرستان به عنوان مرکز مازندران در تراز آن ارتقا پیدا کند.

وی گفت: یکی از محوری ترین مطالبات در سفر چهارم دولت به مازندران موضوع تکمیل پروژه نیروگاه برق از زباله بوده تا معضل زباله و آلایندگی آن برای مردم ساری حل شود.

استاندار مازندران یادآور شد: امسال متعهد شدیم مبلغ 70 میلیارد ريال اعتبار را برای احداث پارک موزه دفاع مقدس در رودخانه تجن ساری پرداخت کنیم.

طاهایی با بیان اینکه پروژه میان گذر شمالی ساری یک ضرورت است گفت: کمربندی ها به مرور زمان کارکرد خیابان پیدا کرده است.

استاندار مازندران با تاکید بر رفع معضلات زیست محیطی در مرکز استان، اظهار کرد: احداث نیروگاه زباله سوز مشکل پسماند سارویها را رفع می کند.

طاهایی افزود: پروژه کنار گذر ساری به پروژه مهر ماندگار تبدیل شده که در طول سال جاری که اعتبارات دولتی بهره مند شود.

وی با اعلام اینکه احداث پارک های محلی و منطقه ای ضرورت است گفت: تکمیل مجتمع فرهنگی مرحوم کردان امری ضروری است تا مردم شهرستان ساری از حداقل های سالن های فرهنگی برخوردار شوند.

طاهایی با اشاره به مشارکت شهرداری و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جهت اجرای طرح جامع دریا در ساری گفت: امیدواریم در آینده شاهد طرح دریای ارزشمند و جامع تری در این شهرستان باشیم.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه پادگان ساری باید به محیط فرهنگی و پارک موزه تبدیل شود افزود: این موضوع با توجه به نگاه فرهنگی رئیس جمهور منتخب در دستور کار دولت قرار دارد.

طاهایی با اشاره به پیروزی حماسه ساز و افتخار آفرین ملت ایران در حماسه سیاسی اظهار داشت: در دولت جدید جریان پیشرفت با رویکرد امیدآفرینی و با تکیه و تاکید بر رفتار و تدبیر برگرفته از قرآن کریم استمرار خواهد یافت.


 

کد خبر 2084774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha