پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۱۳

حجت الاسلام نوفرستی:

مسئولان اجرایی زمینه تحقق حماسه اقتصادی را فراهم کنند

مسئولان اجرایی زمینه تحقق حماسه اقتصادی را فراهم کنند

بیرجند – خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت بیرجند گفت: مسئولان اجرایی زمینه تحقق حماسه اقتصادی را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی در خطبه های نماز جمعه این هفته بیرجند، به 10 تیرماه روز صنعت و معدن اشاره کرد و اظهارداشت: در سالی که به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نام گرفته  مسئولان مربوطه می توانند نقش بارزی در تحقق حماسه اقتصادی ایفا کنند.

وی همچنین به آغاز هفته تکریم و غبارروبی مساجد در آستانه ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: تمام پایگاه ها، مساجد و .. کمک کنند تحولی اساسی در مساجد ایجاد شده و استقبال باشکوهی از ماه مبارک رمضان شود.

وی اضافه کرد: ماه رمضان فرصت مناسبی برای خودسازی مردم است.

حجت الاسلام نوفرستی با اشاره به شهادت آیت الله صدوقی چهارمین شهید محراب و شهدای هفتم تیر، افزود: هفتم تیرماه زمینه شد تا منافقان برای مردم شناخته شوند.

وی با اشاره به 12 تیرماه 1367 حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران، عنوان کرد: حمله به هواهیپمای مسافربری و شهادت مسافران بیانگر خصومت، کینه و دشمنی آمریکا نسبت به ایرانیان است.

حجت الاسلام نوفرستی با اشاره به اینکه به اهمیت موضوع انتخابات اشاره کرد  و افزود: مردم ایران علیرغم تمام پیش بینی ها و تبلیغات دشمنان برای حضور کمررنگ مردم در انتخابات، با حضور گسترده وحدود 73 درصدی توطئه های دشمنان را خنثی کردند.

وی با اشاره به جایگاه روحانیت در ایران، افزود: رئیس جمهور منتخب مردم ایران دارای معیارهایی از جمله نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای امنیت و عضو تشخیص مصلحت نظام است.

حجت الاسلام نوفرستی ادامه داد: برگزاری همزمان دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که انتخابات بزرگ و تعیین کننده ای برای سرنوشت کشور هستند بیانگر اقتدار نیروهای انسانی نظام است.

وی رعایت قانون و احترام به آراء مردم از سوی نامزدهای ریاست جمهوری از مزیت های انتخابات ایران دانست و افزود: هشت نامزد ریاست جمهوری از سلیقه ها و احزاب مختلف کشور بودند و این مهم بیانگر این است، که نظام جمهوری اسلامی متعلق به تمام آحاد جامعه است.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه باید نقاط ضعف و قوت دولت های گذشته نیز مورد بررسی قرار گیرد، عنوان کرد: وجود تحریم ها، فشارهای اقتصادی و تورم نباید خدمات و اقدامات شاخص دولت های گذشته را زیر سوال ببرد.

 

کد خبر 2085544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha