پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۲

یوسفیان:

شهرستان مهديشهر ميزبان همايش خانواده، جوان و زندگي سالم است

شهرستان مهديشهر ميزبان همايش خانواده، جوان و زندگي سالم است

مهدیشهر – خبرگزاري مهر: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مهديشهر گفت: همايش خانواده، جوان و زندگي سالم با حضور جمعي از محققان كشور در اين شهر برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلي يوسفيان پیش از شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مهديشهر ضمن اشاره به برگزاری همايش خانواده، جوان و زندگي سالم در روز دوشنبه هفته جاري در اين شهر اظهار داشت: دهها مقاله به دبيرخانه اين همايش ارسال شده كه از ميان آنها هشت مقاله براي ارايه در همايش انتخاب شده است.

وي گفت: در اين مقالات نقش خانواده، مذهب و معنويت، آموزش، رسانه و حوزه هاي علميه در كاهش گرايش به اعتياد مورد بررسي قرار گرفته است.

دبير همايش خانواده، جوان و زندگي سالم مهدیشهر، نقش و تاثیر سبک زندگی سالم در پیشگیری از اعتیاد و راهکارهای فرهنگی پیشگیرانه در سبک زندگی موجود را از محورها اين همايش برشمرد و افزود: نقش آموزش و تحصیلات در پیشگیری از مصرف مواد مخدر، نقش باورها، سنت ها و فرهنگ فولکلور در پیشگیری یا گسترش مواد مخدر و اشکال اعتیاد در جامعه امروز با توجه به مواد صنعتی جدید نیز از دیگر محورهای این همایش خواهد بود.

يوسفيان، نقش دین و فرهنگ در پیشگیری از مصرف مواد مخدر، بررسی راهکارهای فرهنگی و هنری، راه های آگاه سازی جوانان و جامعه، تاثیر رسانه های جمعی در گرایش یا عدم گرایش به اعتیاد،بن مایه های فرهنگ زندگی (خردورزی، اخلاق و حقوق و رابطه آن در پیشگیری از اعتیاد)، نقش اماکن تفریحی سالم و خدمات اجتماعی و  نقش آموزش و پرورش و نهادهای فرهنگی کشور در پیشگیری از اعتیاد را از دیگر محورها و عناوين همايش برشمرد.

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان مهديشهر در خاتمه اضافه كرد: در اين همايش راهبردهاي فرهنگي پيشگيري از اعتياد نيز آسيب شناسي مي شود.

اين همايش دهم تير ساعت 8.30  صبح در فرهنگسراي نيستان مهديشهر برگزار مي شود.

کد خبر 2086342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha