۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۵

سردار نقدی : 

حماسه ۲۴ خرداد صداقت مردم سالاری دينی را نشان داد

حماسه ۲۴ خرداد صداقت مردم سالاری دينی را نشان داد

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به خلق حماسه سياسي در ۲۴ خرداد، اين روز را برگ زرين ديگري در تاريخ انقلاب اسلامي عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج ، محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين ظهر امروز شنبه طي نشست خبري كه در مركز بسيج رسانه ملي برگزار شد، به تشريح رويكردهاي اين سازمان در قبال اقتصاد مقاومتي و حماسه اقتصادي پرداخت.

وي در بخش ابتدايي سخنان خود با اشاره به خلق حماسه سياسي از سوي ملت ايران در 24 خرداد، اين حماسه را برگ زرين ديگري در تاريخ توصيف كرد.

وي حماسه مردم در 24 خرداد را عاملي براي باطل شدن سحر دشمنان، طمع ورزان و اثبات حقانيت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و صداقت مردم سالاري ديني دانست و ابراز اميدواري كرد كه حماسه سياسي منشا روي آوردن ملت هاي دنيا به الگوي نظام اسلامي ايران شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تاكيد بر اينكه حماسه سياسي به انتخابات محدود نمي شود و مردم در ادامه اين راه گام هاي بلندتري برخواهند داشت، تصريح كرد: اكنون مردم منتظر تحقق حماسه اقتصادي هستند كه طبيعتا حماسه اقتصادي همچون حماسه سياسي با مشاركت آحاد مردم محقق مي شود.

نقدي با بيان اينكه نمي توان با يك تحول اداري يا يك تحول ساده حماسه اقتصادي را محقق كرد، اظهار داشت: تحقق اين حماسه حضور آحاد مردم را مي طلبد و در عين حال بايستي در اين راستا برنامه ريزي هاي لازم صورت گيرد.

نقدي در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اگر امروز به مردم مراجعه كرده و مشكلات شان را از آنها جويا شويم اغلب آنها بر روي گراني و بيكاري انگشت مي گذارند؛ خصوصيت اين دو مشكل اين است كه از لحاظ اقتصادي حل هر كدام شرايط متفاوتي را مي طلبد، به همين دليل اگر گراني را اولويت قرار دهيم مشكل بيكاري افزايش پيدا مي كند و اگر اولويت ما بيكاري باشد گراني افزايش مي يابد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه همزمان بايد بيكاري و گراني را در دستور كار قرار داده و براي رفع آنها راه حل هايي در نظر گرفت تصريح كرد: راه حل هاي رفع همزمان اين دو مشكل زياد نيست و به نظر مي رسد بهترين راه حل، رونق توليد با سرمايه گذاري در فعاليت هايي با سرمايه هاي اندك است.

وي در اين زمينه به حوزه غذايي اشاره كرد و افزود: تامين غذاي ارزان براي مردم كه يكي از مهمترين انتظارات مردم است، از الزامات تحقق حماسه اقتصادي است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين كاهش وابستگي به فروش نفت خام را يكي از الزامات تحقق حماسه اقتصادي عنوان كرد و گفت: بايستي براي كاهش وابستگي به فروش نفت خام بكوشيم .

نقدي با اشاره به اينكه بسيج براي تحقق حماسه اقتصادي برنامه هايي را در نظر دارد، يادآور شد:بيشتر از 12 سال بسيج سازندگي در حال فعاليت است و اقدامات گسترده اي در آبادسازي روستاها و كمك به مردم مناطق محروم انجام داده است.

وي با يادآوري اينكه سال گذشته اقدامات ارزشمندي در چارچوب بسيج سازندگي انجام شد، اعلام كرد كه در سال 91 يك ميليون و 600 هزار نفر بسيجي به مناطق محروم رفته و به حدود 2 ميليون نفر خدمات ارائه كردند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين بحث هاي آموزشي، درماني، ترميم مساجد و زيارتگاه هاي مذهبي، راه اندازي خانه هاي بهداشت و خانه هاي محرومين را از جمله اقدامات بسيجيان برشمرد و اظهار داشت: 62 فقره بيمارستان صحرايي و كامل كردن ظرفيت 40 بيمارستان ثابت غيرقابل بهره برداري و اعزام حدود 8 هزار تيم پزشكي به روستاها از ديگر اقدامات بسيج بوده است.

نقدي ابراز اميدواري كرد تمامي اقدامات برنامه هاي هجرت كه از هفته گذشته آغاز شده به صورت جدي انجام شود.

وي در ادامه سخنان خود با تاكيد بر اينكه بسيج وظيفه خود دانسته كه براي كمك به دولت در توليد اقتصادي وارد عرصه شود، تصريح كرد: سازمان بسيج هيچ برنامه اي براي تصدي گري ندارد و صرفا با شناسايي استعدادهاي مغفول آنها را فعال خواهد كرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين اعلام كرد: رويكردهاي اردوهاي جهادي در سال 92 از خدمات صرف به سوي خدمات مولد سوق پيدا مي كند.

نقدي به بيان بخشي از ظرفيت هاي مورد غفلت واقع شده كشور پرداخت و با بيان اينكه چاه هاي آب يكي از اين ظرفيت ها به شمار مي روند از برنامه هاي بسيج براي بهره برداري صحيح از اين چاه هاي آب خبر داد.

وي با اشاره به برنامه هاي بسيج براي تحقق اقتصاد مقاومتي و حماسه اقتصادي ترويج پرورش مرغ خانگي و ماكيان را يكي از اين برنامه ها برشمرد و ابراز اميدواري كرد تا پايان سال سه هزار و 500 واحد تكثير مرغ و ماكيان در روستاها ايجاد شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين از راه اندازي 41 واحد توليد قارچ خبر داد و گفت: اكنون در حال راه اندازي واحدهاي توليد كود در كشور هستيم كه راه اندازي اين واحدها مي تواند از واردات كودهاي شيميايي به كشور جلوگيري كند؛ تصميم داريم تا پايان سال 10 هزار واحد توليد كود راه اندازي كنيم.

نقدي با بيان اينكه ارائه تسهيلات و وام هاي بانكي براي راه اندازي واحدهاي مذكور در دستور كار است، اظهار داشت: روستائيان مي توانند با مراجعه به بسيج سازندگي محل زندگي خود از اين تسهيلات استفاده كنند.

وي توليد عسل، كارهاي دستي خانگي، ترويج نگهداري دام و كشت زعفران را از ديگر برنامه هاي بسيج براي تحقق حماسه اقتصادي برشمرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه سخنان خود از ضرورت علمي كردن كشاورزي و دامپروري سخن گفت و افزود: همراهي دولت در اين زمينه بسيار تعيين كننده است؛ دولت ها بايستي از ظرفيت بسيج به صورت مطلوب بهره برداري كنند زيرا بسيج يك ظرفيت عظيم مردمي، سازمان يافته و متشكل از نيروهاي دلسوز انقلاب و كشور است.

نقدي همچنين يادآور شد: همانطور كه در زمان وزارت آقاي مرندي براي ريشه كن كردن فلج اطفال از ظرفيت بسيج استفاده شد، بايستي امروز هم از اين ظرفيت براي حل مشكلات بهره برد؛ تاكنون از ظرفيت بسيج غفلت شده است كه اميدواريم دولت جديد در اين زمينه غفلت نكند.

وي با اشاره مجدد به ضرورت علمي كردن كشاورزي و دامپروري به تشريح روش هاي اين اقدام پرداخت و توضيحاتي در اين زمينه ارائه كرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به تاسيس بسيج مهندسين كشاورزي اظهار داشت: دكتر جهانسوز استاد رشته كشاورزي مسئوليت بسيج را بر عهده دارد و ما در اين زمينه برنامه هاي گسترده اي داريم؛ در تلاشيم از ظرفيت اساتيد، دانشجويان و تمامي بسيجيان شاخه هاي مرتبط با كشاورزي بهره ببريم.

نقدي نقش رسانه را در زمينه اقتصاد مقاومتي و حماسه اقتصادي مهم دانست و با بيان اينكه رسانه ها بايد در انتقال مفاهيم و عملياتي كردن مباحث مطرح شده بكوشند، خواستار راه اندازي شبكه اي مختص به كشاورزان و دامداران براي علمي كردن كشاورزي و دامپروري شد.

وي در جمع بندي سخنان خود در اين بخش از فعال كردن ظرفيت هاي مغفول مانده و كم كردن فاصله كشاورزان و دامداران با كشاورزان و دامداران نمونه سخن گفت و بر لزوم اجرايي كردن دو مبحث ياد شده تاكيد كرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه همكاري شما با دولت احمدي نژاد چگونه بوده است، همكاري بسيج با دولت ها را مطلوب ارزيابي كرد و گفت كه آغوش بسيج به روي همگان باز است.

نقدي اضافه كرد: از دولت احمدي نژاد به دليل توجه ويژه به اردوهاي هجرت و همكاري مطلوب با بسيج سازندگي قدرداني مي كنم و به دليل عدم اقدام عملي در زمينه طرح هاي مطلوب براي تحقق حماسه اقتصادي گله دارم.

وي با يادآوري اينكه اردوهاي جهادي در دولت احمدي نژاد يك جهش را تجربه كرد، گفت: البته طرح هاي مطلوبي براي تحقق حماسه اقتصادي به احمدي نژاد ارائه كرديم كه مورد استقبال هم قرار گرفت اما در عمل براي عملياتي كردن آن گامي برداشته نشد. به همين دليل بنده هم از دولت تشكر مي كنم و هم گلايه دارم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين از دولت جديد خواست از طرح هاي بسيج براي تحقق حماسه اقتصادي استفاده كرده و ظرفيت بسيج را مدنظر قرار دهد.

نقدي با تاكيد بر اينكه صحبت كردن از كابينه 70 ميليوني به معني استفاده از ظرفيت آحاد مردم است، تصريح كرد: استفاده از ظرفيت ها نبايد فقط به انتخابات محدود شود و بايد در عرصه اقتصادي از آنها بهره برد؛ انتظار داريم نگاه دولت به بسيج همانند دوران دفاع مقدس باشد.

وي با اشاره به اينكه بسيج سازمان مردم و در خدمت دولت است، خاطرنشان كرد: اگر در زمينه مطالب بيان شده نياز به ديداري با رئيس جمهور منتخب داشته باشيم، همانطور كه تاكنون اين ديدارها صورت گرفته ديدارهاي جديد نيز انجام خواهد شد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه تا كنون چه ميزان تسهيلات براي طرح هاي بيان شده اختصاص يافته است، گفت: 550 ميليارد تومان تسهيلات در اين زمينه در نظر گرفته شده كه به طرح ها اختصاص يافته است.

نقدي در پاسخ به اين سؤال خبرنگار مبني بر اينكه آيا اقدامات بسيج موازي كاري با وزارت جهاد كشاورزي نيست، اظهار داشت: اقدامات ما امتداد جهاد كشاورزي است و موازي كاري محسوب نمي شود؛ تمامي اين اقدامات تحت كارشناسي وزارت كشاورزي انجام خواهد شد و طي جلسات مشترك ما با اين وزارتخانه ترفندها و همكاري ها مشخص شده است.

وي در پاسخ به سؤال ديگر خبرنگار فارس مبني بر اينكه برنامه هاي شما براي تحقق اقتصاد مقاومتي و حماسه اقتصادي در شهرها چگونه خواهد بود، خاطرنشان كرد: بسيج براي شهرها نيز برنامه دارد كه يكي از آنها توجه ويژه به توليدات خانگي است كه از سوي جامعه بسيج زنان دنبال مي شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه نظر شما درباره مباحث مطرح شده از جمله پرواز مستقيم ايران به آمريكا چيست و آيا چنين مباحثي مي تواند به اقتصاد ما كمكي كند، اظهار داشت: اقتصاد بايد به استعدادهاي ملي متكي باشد زيرا هر گونه تغييرات مثبت و منفي در اقتصاد مبتني بر روابط خارجي، اقتصاد كشور را به سادگي دستخوش تغييرات مي كند.

نقدي افزود: البته ما براي محصولات خود نياز به صادرات داريم كه بيشتر كشورهاي بهره برداري كننده مشخص هستند.

وي ادامه داد: رئيس جمهور منتخب اعلام كرده كه سياست هاي منطقه اي را در اولويت قرار مي دهد كه در اين بحث مي توان تبادل با اين كشورها را دنبال كرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تاكيد بر اينكه بحث اصلي، استفاده از ظرفيت هاي بومي و شكوفا كردن آنها براي رونق اقتصادي است، خاطرنشان كرد: نبايد ذهن ها را به اين سمت برد كه چون در ماه هاي اخير تحريم هايي عليه كشورمان اعمال شده است همه مشكلات با روابط خارجي قابل حل است زيرا بدين گونه نيست؛به طور مثال مشكل بيكاري با اين مسائل حل نمي شود.

نقدي با بيان اينكه همه اقتصاددانان يك نقطه مشترك دارند، اين نقطه مشترك را اينگونه بيان كرد كه شكوفايي اقتصادي در ايران با قطع وابستگي به نفت خام محقق مي شود لذا بايستي در اين زمينه گام برداشت.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري مبني بر اينكه موضع اين سازمان در قبال شهادت شيخ حسن شحاتح چيست و چرا در اين زمينه بيانيه صادر نكرديد، اظهار داشت: ما در همه مواردي كه اتفاقي بيافتد به دليل پرداختن فراوان رسانه ها ممكن است به آن نپردازيم و بيانيه اي در خصوص آن صادر نكنيم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين اضافه كرد: تصور ما اين است كه در اين موضوع تا حدي كه ظرفيت وجود داشته دستگاه ها وارد شده و اشخاص موضع گيري كردند و در واقع در همه موارد نبايستي وارد شده و مواضع را تكرار كرد.

نقدي تاكيد كرد كه همه مواضع بيان شده در اين زمينه مورد تائيد بوده و عدم صدور بيانيه به دليل بي تفاوتي نيست.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه از ظرفيت طلاب در اردوهاي جهادي به چه ميزان استفاده خواهد شد، گفت: توصيه ما به گروه هاي جهادي اين است كه روحاني همراه خود داشته باشند؛ در همين زمينه 6 هزار طلبه در سال گذشته گروه هاي جهادي را همراهي كردند.

به گفته نقدي چندين گروه طلبه جهادي در كشور فعال هستند كه اغلب اعضاي آنها را روحانيون تشكيل مي دهند و حتي برخي طلاب خارجي نيز در اردوهاي جهادي شركت مي كنند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در سخنان خود از دولت خواست كه نظارت جدي بر بازار داشته باشد و سهم توليد كننده در سود محصول را افزايش دهد.

نقدي از افزايش بي رويه واحدهاي توزيعي انتقاد كرد و گفت كه همين افزايش دليلي براي گراني هاست و بايد جلوي آن را گرفت كه دولت در اين زمينه نقش مهمي دارد.

کد خبر 2086343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha