پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۵

حسینی:

5400 واحد خون در گلستان اهدا شد

5400 واحد خون در گلستان اهدا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل انتقال خون گلستان از اهدای پنج هزار 400 واحد خون در سه ماه اول سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، میرمحمدعلی حسینی بعد از ظهر شنبه در حاشیه اهدای خون بسیج طلاب استان افزود: در این مدت 12 هزار نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند.
 
وی اظهار داشت: با اهدای این میزان خون، نیاز مراکز درمانی استان به فراورده های خونی تامین شد.
 
وی عنوان کرد: با توجه به همکاری و پشتیبانی مردم عزیز توانستیم خون مودر نیاز مراکز درمانی و بیماستانها را تامین کنیم.
 
حسینی با اشاره به درپیش بودن ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه نیز همانند سالهای قبل، خونگیری در شیفت های صبح در پایگاههای گرگان و گنبدکاووس انجام می شود.
 
مدیرکل انتقال خون گلستان یادآورشد: همچنین کار خونگیری توسط پایگاههای سیار در بعد از افطار نیز در مساجد و حسینیه ها نیز انجام می شود.
کد خبر 2086345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha