پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۹۲، ۹:۳۰

به مدت يك هفته/

نمايشگاه غني سازي اوقات فراغت جوانان كردستان گشايش يافت

نمايشگاه غني سازي اوقات فراغت جوانان كردستان گشايش يافت

سنندج – خبرگزاري مهر: طي مراسمي و با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار كردستان، نمايشگاه غني سازي برنامه هاي اوقات فراغت جوانان استان در سنندج گشايش يافت.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه و طي مراسمي با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار كردستان و جمعي از مديران سازمان هاي دولتي اين استان، نمايشگاه برنامه هاي غني سازي اوقات فراغت جوانان در سنندج گشايش يافت.

در اين نمايشگاه كه به مدت يك هفته در جنب پارك استقلال سنندج برپا شده است شماري از ادارات و سازمان هاي دولتي و اعضا ستاد ساماندهي امور جوانان استان كردستان توانمندي هاي خود را در بخش اوقات فراغت به نمايش گذاشته اند.

بر اساس اعلام سرپرست معاونت جوانان اداره كل ورزش و جوانان استان كردستان، در اين نمايشگاه 24 غرفه از سوي سازمان ها و ادارات دولتي و سازمان هاي مردم نهاد فعال در سطح استان كردستان برپا شده است.

فرهنگ مكتبداري بيان كرد: هدف اصلي از برپايي اين نمايشگاه معرفي توانمندي هاي بخش هاي دولتي و خصوصي در راستاي ارائه برنامه هاي مناسب در راستاي غني سازي اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان كردستان است.

وي گفت: در اين نمايشگاه علاوه بر ادارات و سازمان هاي دولتي عضو ستاد ساماندهي امور جوانان استان كردستان، از سازمان هاي مردم نهاد فعال نيز دعوت شده است تا توانمندي هاي خود را در اين بخش به نمايش بگذارند.

سرپرست معاونت امور جوانان اداره كل وزش و جوانان استان كردستان يادآور شد: انتظار مي رود كه با هماهنگي و تعامل هر چه بهتر فرصت و زمينه براي بهره برداري از تمامي امكانات در راستاي غني سازي اوقات فراغت جوانان استان كردستان فراهم شود.

نمايشگاه غني سازي برنامه هاي اوقات فراغت جوانان استان كردستان در طول يه هفته آينده هر روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر داير است و آماده پذيرايي از علاقمندان و بازديدكنندگان است.

کد خبر 2086554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha