به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامعلی ابوحمزه صبح یکشنبه در ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر به دنبال ساختارسازی، کیفی سازی و محتواسازی مباحث معروفات و منکرات هستیم، اظهار داشت: اعضای ستاد باید با توجه به اولویتهای مشخص شده به شناسایی تهدیدها، آسیبها و فرصتهای در هر قشر از جامعه بپردازد و برنامه مدون و منسجم برای ترویج معروفات راهکاری در ستاد ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه برنامههایی را برای 8 قشر از جامعه در اولویت قرار دادهایم، اذعان داشت: این قشرها را خانواده، دانشآموزان و فرهنگیان، ادارات، اصناف و بازاریان، دانشگاهها، تشکلهای مردمی، هئیتهای مذهبی و کارخانجات تشکیل میدهند.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر همدان با بیان اینکه مسائل و منکرات این قشر را که باید بدان توجه ویژه شود در ستادهای شهرستانی مطرح و به بحث و بررسی خواهیم پرداخت، بر تشکیل ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در بخشهای شهرستان اسدآباد تاکید کرد.
وی گفت: این ستادها در بخشها با ریاست ائمه جمعه، بخشدار و دستگاهها و دهیاران تشکیل و برنامههای ستاد شهرستان پیگیری شود.
وی تشکیل ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر را دو هفته یک بار ضروری خواند و افزود: باید به تناسب هر قشر تهدیدها و فرصتها را در شهرستان شناسایی و تمهیداتی برای ساختار سازی معروفات ارائه دهیم.
کار فرهنگی ابلاغی و بخشنامهای نیست
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر همدان در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص اینکه کار فرهنگی ابلاغی و بخشنامهای نیست، عنوان کرد: در انجام کار فرهنگی منتظر شروع کار دولت جدید نباشید چرا که یک مسئول تا زمانی که به عنوان مسئول است رسالتی سنگین بر عهده دارد.
ابوحمزه با بیان اینکه رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات باید مسئول آن اداره باشد، عنوان کرد: مسئول یک اداره در مقابل منکرات مسئول و باید با ترویج معروفها فردی اثرگذار باشد.
وی در ادامه بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری 5 محور را برای حماسه سیاسی دستگاههای اجرایی و سپاه در نظر گرفتهاند، اظهار داشت: سعی و تلاش سپاه بر این مهم بود که با همکاری همه دستگاهها به این 5 محور جامعه عمل بپوشاند که یکی از محورها برنامهریزی برای حضور حماسی و دشمنشکن بود که با خلق حماسه سیاسی این امر محقق شد.
فرمانده سپاه انصار الحسین استان همدان در ادامه با بیان اینکه سپاه از 6 ماه قبل از برگزاری انتخابات برنامههای خود را برای حضور گسترده مردم و همچنین برای عدم ایجاد تنش و چالشها آغاز کرد، یادآور شد: برای جلوگیری از چالشهای قبل، بعد و روز انتخابات برنامهریزی مدون و منسجم داشتیم.
ابوحمزه از دیگر محورهای مورد تاکید رهبر انقلاب به سپاه را بیان محورها و ملاکهای اصلح برای انتخاب رئیس جمهور و کمک به دستگاهها اجرایی، نظارت و نیروی انتظامی دانست و گفت: در زمینه کمک و همکاری در انتخابات حفاظت از 500 صندوق اخذ رأی در سطح استان توسط نیروهای سپاه انجام شد.
کم نظیرترین انتخابات را در استان همدان برقرار کردیم.
وی در خصوص عدم ورود نیروهای مسلح و سپاه به مصادیق در انتخابات نیز گفت: هیچ یک از نیروهای سپاه به مصادیق ورود پیدا نکردند و کم نظیرترین انتخابات را از لحاظ حضور و همچنین امنیت در استان همدان برقرار کردیم.
ابوحمزه در پایان از حضور مردم اسدآباد در انتخابات 24 خرداد ماه قدردانی کرد و گفت: این ملت با حضور 76 درصدی نشان دادند که همیشه پیرو ولایت و رهبری بوده و هستند.
نظر شما