پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۲۶

حسینیان:

طرح نظارتی ويژه ماه مبارك رمضان در گیلان اجرا می شود

طرح نظارتی ويژه ماه مبارك رمضان در گیلان اجرا می شود

رشت - خبرگزاری مهر: رئيس اداره بازرسي و كشف كالاي قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از اجرای طرح نظارتي ويژه ماه مبارك رمضان در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسینیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: طرح ويژه ماه مبارك رمضان از چهارم تیرماه تا هجدهم مردادماه امسال با هدف ايجاد آرامش در فضاي رواني جامعه و ايجاد زمينه مناسب براي دسترسي آسان مردم به مايحتاج در ماه مبارك رمضان به اجرا درآمده است.

وی اظهار داشت: در این طرح بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به همراه بازرسان مجامع امور صنفی در سراسر استان نظارت بر توزیع کالا به ویژه کالاهای پر مصرف این ایام را تشدید خواهند کرد.

رئيس اداره بازرسي و كشف كالاي قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: كالاهاي مورد نظر در اين طرح بیشتر شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، برنج، شكر، زولبيا و باميا، خرما، سبزيجات و غیره است.

وی افزود: در اجرای این طرح از ناظران افتخاری نیز در سراسر استان استفاده می شود.

حسينيان در ادامه از شهروندان استان خواست هرگونه كمبود، گراني، احتكار و كم فروشي را با سامانه 124 ستاد خبري اين سازمان اطلاع هند.

کد خبر 2087125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha