پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۷:۵۷

قنبری:

برخی مشکلات جوانان ناشی از عدم برنامه ریزی برای اوقات فراغت است

برخی مشکلات جوانان ناشی از عدم برنامه ریزی برای اوقات فراغت است

ارومیه – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی گفت: برخی مشکلات و معضلات پیش روی جوانان در شرایط فعلی ناشی از عدم برنامه ریزی مناسب برای پر کردن اوقات فراغت آن ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قنبری بعد از ظهر دوشنبه در پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان غربی اظهارداشت: در این راستا باید طرح ها و برنامه های مناسب و عملی برای اجرای چنین برنامه هایی در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در نهادهای مختلف برای بهره مند کردن جوانان از این امکانات در ایام تابستان از امورات دیگری است که باید مسئولان و مدیران نهادها و ارگان ها به آن توجه کنند.

قنبری در ادامه با اشاره به رسالت دستگاه ها در ساماندهی امور مربوط به جوانان افزود: حضور نهادهای متولی مباحث مربوط به ساماندهی امور جوانان در این ستاد لازم و ضروری است و باید مصوبات جلسات نیز به طور دقیق پیگیری شود.

برگزاری همایش توانمند‌سازی علمی و پژوهشی سمن‌های کشور

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: همایش توانمند‌سازی علمی و پژوهشی سمن‌های کشور 22 مرداد‌ماه امسال به میزبانی استان برگزار می‌شود.

علی خلیلی افزود: دستگاه‌های اجرایی با ورود به پورتال غنی‌سازی اوقات فراغت، اطلاعات و عملکرد خود را در این زمینه وارد سامانه می‌ کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون دستگاه‌ها موفق به ثبت اطلاعات خود نشده‌اند، افزود: با وارد کردن به موقع اطلاعات توسط دستگاه‌های اجرایی رتبه کشوری آذربایجان غربی در این زمینه جایگاه مطلوبی پیدا می‌کند.

خلیلی پیشنهاد برگزاری نمایشگاه غنی‌سازی اوقات فراغت در پارک ائللرباغی ارومیه پس از افطار در ماه مبارک رمضان را مطرح کرد و گفت: با اعلام آمادگی دستگاه‌ها این نمایشگاه در موعد مقرر برگزار می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی افزود: مسئله غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان محدود به فصل تابستان نیست، این موضوع به بزرگ‌ترین دغدغه خانواده‌ها تبدیل شده است.

وی از برگزاری جلسه هماهنگی توانمند‌سازی علمی و پژوهشی سمن‌های کشور به میزبانی آذربایجان غربی در 22 مردادماه سال جاری خبر داد و گفت: 120 شرکت‌کننده در طول سه روز در چند کارگاه موضوع‌های علمی و پژوهشی مختلف در ارتباط با توانمندسازی سمن‌ها را بررسی می‌کنند.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف در ارتباط با بهتر برگزار شدن این همایش گفت: دستگاه‌ها با تهیه بسته‌های آموزشی و فرهنگی و ارائه سایر خدمات در برگزاری این همایش نقش موثری دارند.

در ادامه نشست سه دستگاه اجرایی برتر در زمینه غنی‌سازی اوقاف فراغت جوانان آذربایجان غربی با اهدای لوح و جایزه مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این جلسه عملکرد دستگاه‌های اجرایی در غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان در سال گذشته مورد ارزیابی قرار گرفت و سه دستگاه آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به ترتیب به عنوان دستگاه‌های برتر رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین مقرر شد، سه کمیته تخصصی ستاد ساماندهی جوانان با عنوان‌های کمیته پیگیری اجرای مصوبات، کمیته تربیتی، کمیته اجتماعی و اقتصادی تشکیل و شرح وظایف شوند.

 

کد خبر 2088024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha