پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۲۱:۰۰

آسوده:

جذب 1281 حامی برای اکرام ایتام/ مستند سازی زکات به پایان رسید

جذب 1281 حامی برای اکرام ایتام/ مستند سازی زکات به پایان رسید

مشهد - خبرگزاری مهر: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌رضوی از جذب هزار و 281 حامی برای اکرام ایتام در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌الله آسوده، بعدازظهر دوشنبه در نشستی خبری اظهار کرد: در سه ماهه نخست سال جاری هزار و 281 حامی برای اکرام ایتام در خراسان‌رضوی جذب شد.

وی ادامه داد: از میان هزار و 281 حامی جذب شده 321 حامی در فروردین ماه، 560 نفر در اردیبهشت ماه و 400 نفر در خرداد ماه سال جاری جذب شده‌اند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌رضوی تصریح کرد: حامی‌یابی برای ایتام، به عنوان اجر معنوی و ذخیره‌ای برای آخرت محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فریضه زکات عنوان کرد: هزینه کرد زکات در امور محرومان در زمینه جهیزیه، درمان، تحصیل، مسکن و آزادی زندانیان و در امور عمرانی در راستای ساخت مسجد، خانه عالم، فاطمیه، غسالخانه و کتابخانه صرف می‌شود.

آسوده سپس از پایان مستند سازی زکات در شهرستان‌های تربت‌جام، فریمان و تایباد خبر داد و افزود: مرحله چهارم مستندسازی زکات در شهرستان‌های تربت‌جام، فریمان و تایباد به پایان رسید.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌رضوی ادامه داد: برای زنده کردن نام زکات در خراسان‌رضوی، به مستندسازی این فریضه پرداخته شده است.

 

کد خبر 2088115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha