به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی شادالوئی با اعلام این مطلب گفت: مراسم آذین بندی و غبار روبی مساجد شرق تهران، به صورت همزمان ؛16 تیر ماه جاری با همکاری شهروندان فهیم منطقه انجام می شود.
وی با اشاره برنامه های اجرایی در ماه ضیافت الهی افزود: برگزاری محافل انس با قرآن برگزاری مراسم مولودی خوانی در روز جشن میلاد کریم اهل بیت، احیای شبهای قدر و سفره های افطاری از جمله برنامه های پیش بینی شده در ماه مبارک رمضان است.
شادالوئی اظهار داشت: همچنین برای شهروندان و دانش آموزان سطح منطقه علاوه بر برنامه های انجام شده در مساجد؛ تورهای گردشگری به اماکن زیارتی، مسابقات و جشنواره های فرهنگی ورزشی، همایش ها و ایستگاه های تفریحی و سلامت و همچنین دوره های آموزشی متناسب با این ماه نیز در نظر گرفته شده است.
شهردار منطقه 8 گفت: در حوزه سلامت برنامه های چون کارگاه آموزش سلامت معنوی، تست فشار خون و قند خون ویژه روزه داران، کارگاه آموزشی اصول تغذیه و نقش روزه در سلامت روان، کارگاه آموزشی تغذیه مناسب هنگام سحر و کارگاه خود شناسی در سراهای محلات برگزار می شود.
وی تصریح کرد: در حوزه ورزش نیز برنامه هایی چون مسابقات ورزشی محلات بانوان و آقایان (جام رمضان) در رشته ای تنیس روی میز، شطرنج، فوتسال، ورزش باستانی، کاراته وکشتی، ایستگاه های تندرستی در بوستان های بزرگ سطح منطقه، همایش پیاده روی و دوچرخه سواری اجرا می شود
شادالوئی گفت: به منظور تکریم و احترام به خانواده ایتام و زنان سرپرست خانوار، ضمن اهدا سبد کالا و کارتهای ورزشی به این بزرگواران، مراسم ضیافت الهی و افطاری نیز برای این عزیزان تدارک دیده شده است.
نظر شما