احسان عبدیپور کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که به دنبال ساخت یک فیلم سینمایی جدید است، گفت: با توجه به اینکه اولویت من در ساخت فیلمهایم حضور در بوشهر است، به دنبال جذب حمایت از مرکز صدا و سیمای استان بوشهر هستم، اما اگر نتوانم موافقت این سازمان را برای ساخت فیلم جدیدم جلب کنم حتما به تهران خواهم آمد.
وی ادامه داد: البته مراکز صدا و سیما در پذیرش داستان فیلم های سینمایی دستشان بسته است و نمی توان چندان انتظار حمایت از این نهاد برای ساخت فیلم داشت.
وی درباره داستان فیلمنامه جدیدش توضیح داد: فیلمنامه جدیدی که به دنبال ساخت آن هستم، داستانی اجتماعی دارد که به صورت اپیزودیک ساخته خواهد شد ولی هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است.
عبدیپور در بخش دیگر صحبتهایش از زمان اکران فیلم سینمایی "تنهای تنهای تنها" اینگونه گفت: این فیلم سینمایی قرار است اول مهر مهر ماه همزمان با باز شدن مدارس، اکران شود و پخش آن برعهده حوزه هنری است.
"تنهای تنهای تنها" اولین فیلم سینمایی احسان عبدی پور است که در جشنواره سی و یکم فیلم فجر به نمایش درآمد که با استقبال بالای مخاطبان همراه شد.
فیلم "تنهای تنهای تنها" به تهیه کنندگی ادریس عبدیپور ساخته شده و ساعد نیکزاد فیلمبردار، مهران ملکوتی صدابردار، بهرام دهقانی تدوینگر و فردین خلعتبری آهنگساز این فیلم بوده اند.
"تنهای تنهای تنها" داستان پسری است که در روستای اطراف نیروگاه اتمی بوشهر با پسر روسی از خانواده مهندسان نیروگاه دوست می شود و اتفاقات جدیدی رقم می خورد. این فیلم غرور ملی و روحیه صلحطلبی ایرانیان را نشان می دهد.
نظر شما