به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا نوین امروز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: اتوبوسهاي تبريزگردي يكي از طرحهاي گردشگري شهري شهرداري است که با هدف تسهيل تردد و انتقال ميهمانان ورودي به شهر و ايجاد امكانات و تسهيلات رفاهي براي بازديدکنندگان از اماكن و آثار تاريخي و گردشگري تبريز شهرداري تبريز قرار گرفته است.
وی با اشاره به تجهيز و آماده سازي 20 دستگاه اتوبوس در شهر خبر داد و گفت: شهرداری تبریز از ابتداي تير ماه امسال با تجهيز و آماده سازي 20 دستگاه اتوبوس ويژه تحت عنوان طرح مذكور اقدامات اوليه را براي خدمات رساني مطلوب به شهروندان و مسافران و ميهمانان تابستاني انجام داده است.
شهردار کلانشهر تبریز ادامه داد: اتوبوسهاي تبريزگردي همه روزه از ساعت 9 صبح تا 14 و بعد از ظهرها از ساعت 16 تا 21 آماده ارائه خدمات به شهروندان ، مسافران و ميهمانان تابستاني خواهد بود.
نوین با اشاره به جزئيات و نحوه فعاليت و خدمات رساني اتوبوسهاي تبريزگردي در تابستان امسال گفت: اتوبوسهاي تبريزگردي در طول تابستان در مقابل موزهها، اماكن تاريخي و ديدني شهر و نيز برخي ميادين اصلي از جمله ميدان ساعت براي انتقال شهروندان و مسافران به اماكن تفريحي، تاريخي و گردشگري شهر مستقر خواهند بود و علاقمندان ميتوانند از اين اتوبوسها استفاده کنند.
راهنمايان گردشگري مستقر در اين اتوبوسها و اماكن ديدني نيز راهنماييهاي لازم در خصوص معرفي جاذبههاي تاريخي تبريز به شهروندان و ميهمانان ارائه خواهند داد.
نظر شما