پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۸:۱۹

امروز انجام شد/

برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد رشت

برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان منطقه 17 دانشگاه آزاد  اسلامی در واحد رشت

رشت – خبرگزاری مهر: طرح ضیافت اندیشه با حضور 250 استاد منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی در واحد رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر،  دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی ظهر سه شنبه در این مراسم گفت: تاریخ تمدن اسلامی یکی از بزرگترین تاریخ تمدن بشریت است.

علیرضا اقدامی با بیان اینکه شخصیت انسان دارای دو بعد روح و جسم است، افزود: دین اسلام توانایی برقراری اعتدال بین این دو بعد را دارد و تاکیدات اسلام بر عبادات برای رسیدن به آرامش روحی و جسمی در انسان است.

وی تصریح کرد: همان گونه که انسان به خواسته ‌های جسمی خود اهمیت می‌ دهد باید پاسخگوی نیازهای روحی خود نیز باشد.

دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی از استادان دانشگاه ها با توجه به جايگاه مهم آنان در ترويج موضوعات فرهنگي خواست تا با دست اندركاران فرهنگي در دانشگاه ها همكاري هاي لازم را داشته باشند.

وی در ادامه منشا بیشتر بیماری‌های جسمی را نشات گرفته از بیماری ‌های روحی دانست و گفت: تمام تاکیدات اسلام و قرآن در درجه نخست برای سلامت روح و جسم و رسیدن به کمال در دنیا و آخرت است.

اقدامی ادامه داد: بیماری ‌های روحی و روانی منجر به بیماری ‌های جسمی می‌ شود و روند کارهای دنیوی را دچار مشکل می‌ کند.

وی همچنین با توجه به اهميت برگزاري طرح ضيافت انديشه استادان با محور شناخت تاريخ تمدن اسلامي در دانشگاه آزاد اسلامي استان گيلان اظهار داشت: آشنایی استادان و دانشجويان با تمدن اسلامي ضروري است.

دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش احکام دینی از کودکی با روش درست و منطقی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: اگر مسئله‌ ای که مورد تاکید اسلام است رعایت نشود نتیجه سوء آن به انسان باز می‌گردد.

وی آشنایی با احکام را ضروری دانست و افزود: استقبال استادان از برنامه‌ های فرهنگی می‌ تواند بزرگترین مقابله در برابر هجمه ‌های دشمن باشد چراکه استاد برای دانشجو الگو است.

 معاون آموزشی طرح ضیافت اندیشه استادان نیز در این مراسم گفت: طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه های آزاد اسلامی گیلان برای سومین سال به اجرا در آمده است.

مهرداد گودرزوند چگینی همچنین افزود: این طرح با محوریت شناخت تاریخ تمدن اسلامی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح ضیافت اندیشه در راستای دوره های معرفت افزایی برگزار می شود، اذعان داشت: دوره معرفت افزایی طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ارتقای توان فرهنگی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در ابعاد مختلف اجرا می شود.

طی سه روز  250 نفر از اعضای هیئت علمی واحد ها و مراکز آموزشی منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی در طرح معرفت افزایی که به همت دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه 17 در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار خواهد شد، شرکت می کنند.

کد خبر 2088856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha