به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا قاسمي فرزاد ظهر چهار شنبه در همايش پيشگيري اوليه از اعتياد افزود: مبارزه با مواد مخدر تنها كار نيروي انتظامي و دولت نيست بلكه تمامي ارگان ها و آحاد مردم بايد در اين حوزه وارد شوند و اين خطر را شبانه روز تذكر دهند.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان افزود: مواد مخدر مصيبت ساخته و پرداخته دست بشر است.
وي با اشاره به اینکه اعتياد آثار و تبعات مصيبت باري را در جامعه، خانواده و فرد ايجاد مي كند، عنوان داشت: يكي از گرفتاري هاي كشور ايران همسايگي با توليد كننده مواد مخدر يعني افغانستان است.
كساني كه داعيه حقوق بشر دارند مروج مواد مخدر هستند
قاسمي فرزاد ابراز داشت: قبل از اشغال افغانستان توسط نظام استكبار اين كشور حدود 190 تن توليد ترياك داشت اما بعد از آن در سال 2007 اين رقم به هشت هزار و 200 تن رسيد و اين نشان مي دهد كساني كه داعيه حقوق بشر دارند مروج اين امر هستند.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان اضافه كرد: نظام استكبار از اعتياد و مواد مخدر به عنوان يك ابزار تهاجم فرهنگي براي به بند كشيده ساير كشورها استفاده مي كند چراكه رشد و شكوفايي آْنان را به اين وسيله گرفته و هزينه هاي زيادي در اين راستا صرف مي شود.
وي گفت: آموزش و پرورش نقش محوري در امر فرهنگ سازي و مبارزه با مواد مخدر داشته و در ساخت فيلم، برگزاري همايش و نمايشگاه توانسته اقدامات پيشگيرانه خوبي را به عمل آورد.
قاسمي فرزاد اضافه كرد: در دانشگاه ها و برای ساير اقشار نيز بايد اقدامات پيشگيرانه و اوليه مبارزه با مواد مخدر صورت گيرد.
وي با بيان اينكه تجارت مواد مخدر در كنار تجارت اسلحه و نفت پرسود ترين تجارت است، گفت: همه اين اتفاقات باعث مي شود كه به اين مسئله به عنوان يك خطر برزگ انديشيد و به دنبال راه چاره بود.
مبارزه با اعتياد به تنهايي به عهده نيروي انتظامي نيست
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با بيان اينكه امروز مبارزه با اعتياد به تنهايي به عهده نيروي انتظامي نيست بلكه تمامي ارگان ها و نهادها موظفند در اين زمينه وارد عمل شوند، ابراز داشت: معتاد يك بيمار اجتماعي است.
وي ادامه داد: در استان همدان با راه اندازي ماده 16 با همكاري مجموعه شوراي هماهنگي استان و دستگاه هاي اجرايي بيش از 130 نفر از معتادان را در سطح شهر ساماندهي كرده و با برگزاری برنامه هاي فرهنگي، آموزشي آنان را دوباره به زندگي و جامعه بازگردانيم.
قاسمي فرزاد با بيان اينكه 12 مركز دولتي و 134 مركز غير دولتي ترک اعتیاد در استان همدان وجود دارد كه بيماران را مداوا مي كنند، گفت: در استان همدان همچنين 23 كمپ مجاز مشغول به فعاليت است كه بين 30 تا 60 نفر را تحت پوشش قرار داده است.
معاون سياسي امنيتي استانداري همدان افزود: در مجموع اقدامات درماني خوبي توسط علوم پزشكي، بهزيستي، دستگاه قضائي و پليس در راستاي مبارزه با مواد مخدر و معضل اعتياد صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه اعتياد و مواد مخدر مختص كشور ما نيست و سن اعتياد در ساير كشورها به سن كودكي رسيده اضافه كرد: این خطر براي كودكان از طريق تنقلات، جوانان از طريق مواد نيرو زا و بانوان از طريق قرص ها و كپسول هاي لاغري انجام مي شود كه اثار مخربي را در پي دارد.
قاسمي فرزاد در پايان سخنانش گفت: براي مبارزه با مواد مخدر اين بلاي خانمان سوز هيچ ابزاري مناسب تر از ابزار فرهنگي و پيشگيري نيست و در اين رابطه بايد آگاهي بخشي لازم به عمل آيد.
نظر شما