پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۳۹

حجت الاسلام ترابی:

کاهش سن مصرف مواد مخدر نگران کننده است/ قاچاق کالا ضربه مهلکی بر پیکره تولید

کاهش سن مصرف مواد مخدر نگران کننده است/ قاچاق کالا ضربه مهلکی بر پیکره تولید

بروجرد - خبرگزاری مهر: امام جمعه بروجرد گفت: سال با کاهش سن مصرف کنندگان مواجه هستیم که این امر یک زنگ خطر و بیدار باش محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن ترابی ظهر چهارشنبه در شورای مواد مخدر و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بروجرد اظهار داشت: مواد مخدر یک تهدید جدی برای تک تک خانواده ها محسوب می شود و آتشی است که سرمایه ملی و انسانی کشور را از بین می برد.

وی تصریح کرد: موقعیت ایران به خاطر قرار گرفتن در همسایگی دو کشور تولید کننده مواد مخدر باعث شده که بخشی از نیروی فعال ما صرف مبارزه با قاچاق مواد مخدر می شود.

امام جمعه بروجرد ادامه داد: امروز مواد مخدر سنتی کنار گذاشته شده و مردم به مصرف مواد مخدر صنعتی که بسیار بسیار خطرناکتر است روی آورده اند.

حجت الاسلام ترابی افزود: فراوانی مواد مخدر صنعتی در کشور و ارزانی این مواد حکایت از یک توطئه بین المللی و جهانی علیه ایران اسلامی دارد.

وی تصریح کرد: هر سال با کاهش سن مصرف کنندگان مواجه هستیم و این یک زنگ خطر و بیدار باش است به طوریکه سن مصرف کنندگان به دوازده سال رسیده است.

امام جمعه بروجرد با بیان اینکه ما در سطح کلان کشور با موادمخدر و قاچاقچیان آن مبارزه کرده ایم اظهار داشت: دشمنان ما این اعتراف را دارند که ایران تنها کشور مبارزه کننده با مواد مخدر است.

وی افزود: در بحث توزیع مواد مخدر با ضعف قانون مواجه هستیم و قانونی که بازدارنده باشد در اختیار دستگاه قضایی نیست.

حجت الاسلام ترابی در ادامه سخنان خود به وضعیت قاچاق کالا اشاره کرد و افزود: قاچاق ضربه مهلکی بر پیکره تولید کشور است و اگر بخواهیم در مسیر حمایت از تولید قدم برداریم باید به طور جدی با قاچاق کالا مبارزه کنیم.

وی با اشاره به اینکه قاچاق کالا یک اشتغال ناسالم و فساد انگیز است، ادامه داد: در انواع تخلفات انجام شده در کشور علاوه بر سوء استفاده کنندگان، انگیزه سیاسی دشمنان پشت قضیه مشاهده می شود.

حجت الاسلام ترابی در ادامه به فعالیت مراکز ترک اعتیاد اشاره کرد و افزود: امروزه مراکز ترک اعتیاد نسبت به مراکز دولتی خوب عمل کرده اند.

کد خبر 2089598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha