پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۹۲، ۹:۲۲

ثمره هاشمي:

مردم تنها یک چهارم قیمت آب را می پردازند

مردم تنها یک چهارم قیمت آب را می پردازند

گلپایگان –خبرگزاری مهر: معاون وزير نيرو گفت: هفت درصد آب کشور براي شرب استفاده می‌شود که قيمت هرمتر مکعب بيش از 900 تومان است اما ميانگين فروش به مردم 260 تا 270 تومان است و دولت تنها يک چهارم قيمت تمام شده هرمترمکعب را از مردم می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سيد مهدي ثمره هاشمي چهارشنبه شب درآيين بهره برداري از فاز نخست تصفيه خانه آب گلپايگان و آغازعمليات فاضلاب شهرهاي گلپايگان و گوگد اظهار داشت: در دولت نهم و دهم کشوربه کارگاه بزرگي براي پيشرفت و آباداني تبديل شده است.

وي در ادامه به طرح‌های آبرساني درحال اجراي کشوراشاره کرد و افزود: با مديريت صحيح و عاقلانه می‌توانیم منابع آبي موجود را مديريت و حفظ کنيم.

مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور تصريح کرد: بيش از 90 درصد منابع آبي کشوردر بخش کشاورزي صرف می‌شود اما بهره دهي آن 35 تا 40 درصد است که با تغييرالگوي کشت از سنتي و غرقابي به روش هاي آبياري نوين قابل تغيير است.

ثمره هاشمي با اشاره به میزان مصرف آب شرب کشور گفت: هفت درصد آب کشور براي شرب استفاده می‌شود که قيمت هر متر مکعب آن بيش از 900 تومان است اما ميانگين فروش به مردم 260 تا 270 تومان است که دولت فقط يک چهارم قيمت تمام شده هر متر مکعب را از مردم می‌گیرد.

معاون وزير نيرو يادآورشد: منابع آبي رو به کاهش است به طوري که بيش از يک هزارحلقه چاه درپنج ساله گذشته در کشور خشک شده است.

ثمره هاشمي با بيان اينکه بودجه و منابع مالي دولت محدود است، گفت: دولت به تنهايي نمي تواند از عهده پروژه هاي بزرگ برآيد و به کمک بخش خصوصي نياز دارد که در اين صورت اجراي پروژه با سرعت بيشتري انجام می‌شود.

کد خبر 2089812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha