به گزارش خبرنگار مهر حاتم نارویی چهارشنبه در دیدار با اقشار مختلف مردم بخش فنوج با بیان اینکه کمبود آب از طریق انتقال آب از جلگه چاه هاشم برطرف خواهد شد ادامه داد: با اجرایی شدن این پروژه آبرسانی به جمعیت 45 هزار نفری این بخش تمامی دغدغه ها و کمبود ها را از بین خواهد رفت.
وی همچنین وعده داد با پیگیری های صورت گرفته بزودی این بخش به شهرستان ارتقا خواهد یافت و زیرساخت های عمرانی، اقتصادی و بهداشتی آن بیش از گذشته توسعه می یابد.
نارویی در این دیدار بر زیرسازی و آسفالت جاده روستایی فنوج - محترم آباد که سیستان و بلوچستان را به شهرستان قلعه گنج در استان کرمان متصل می کند تاکید کرد.
وی افزود: این جاده به عنوان یکی از محورهای اصلی استان پس انجام عملیات بهسازی می تواند زمینه تردد آسان تر مردم جنوب شرق کشور را به استان های همجوار فراهم سازد.
وی افزایش ولتاژ برق در این منطقه را یکی از خواسته های به حق مردم عنوان کرد و گفت: این مشکل نیز با راه اندازی پست 230 کیلو وات اسپکه حل خواهد شد.
وی در دیدار با مردم بخش فنوج همچنین بر اتمام عملیات ساخت بیمارستان 10 تختخوابی این بخش تاکید و در راستای تخصیص اعتبار و تسریع در احداث عملیات اجرایی این بیمارستان قول مساعد داد.
نظر شما