پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۳

تجری در گفتگو با مهر:

10 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش گردشگری گلستان انجام شد

10 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش گردشگری گلستان انجام شد

کردکوی - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری میراث فرهنگی گلستان گفت: 10 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش تاسیسات گردشگری استان صورت گرفته است.

احمد تجری در گفتگو با خبرنگار مهر، این تاسیسات شامل، هتل، مهمانپذیر، مجتمع اقامتی و ... است که در دست اجراست.
 
وی اظهار داشت: پنج مهمانپذیر، 21 واحد اقامتی، پذیرایی، تفریحی توریستی، 12 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی و هشت واحد پذیرایی سنتی و 35 هتل در استان احداث شده و یا در دست ساخت است.
 
وی عنوان کرد: با تکمیل این واحدها هفت هزار و 192 تخت به ظرفیتهای بخش اقامتی استان اضافه می شود.
 
تجری درباره موانع مشکلات فراروی حوزه گردشگری استان گفت: عدم معرفی کامل جاذبه های گردشگری و تاریخی از جمله موانع بوده که باید از سوی رسانه ملی و مطبوعات بیشتر به آن پرداخته شود.
 
سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری گلستان بیان داشت: رفع کمبود اماکن اقامتی با نگاه و توجه به اقامتگاههای ارزان قیمت می تواند تاثیر بسزایی در جذب گردشگر و ماندگاری آن داشته باشد.
 
وی اظهار داشت: جذب و ورود گردشگر از سوی دفاتر خدمات مسافری که با برنامه ریزی برای ورود مسافران به استان از طریق همکاری با جامعه هتلداران و مراکز اقامتی نیز می تواند در توسعه بخش گردشگری موثر باشد.
 
وی عنوان کرد: اجرای برنامه های منظم و مختلف فرهنگی در اماکن تاریخی، توریستی، برپایی نمایشگاههای متعدد جاذبه های گردشگری و صنایع دستی، ایجاد زیرساختها و امکانات کامل در تفرجگاههای استان از جمله طرحهایی است که در معرفی جاذبه ها به گرشگران نقش آفرینی می کند. 
کد خبر 2089916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha