پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۴۰

موسوی:

اقتصاد مهمترین حوزه کاریD8است

 اقتصاد مهمترین حوزه کاریD8است

شیراز- خبرگزاری مهر: دبیرکل گروه D8 گفت: اقتصاد اصلی ترین حوزه کاری D8بوده و پنج حوزه تجارت، کشاورزی، صنعت، انرژی و حمل و نقل از اولویتهای این گروه است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد موسوی ظهر پنجشنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های کشور با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری شیراز با اشاره به نحوه شکل گیری این گروه اظهار داشت: نجم‌الدین اربکان کسی بود که برای ارتقای جهان اسلام دلسوزی می کرد و دست به تشکیل این سازمان زد که هشت کشور پرقدرت را به کنفرانس دعوت کرد.

وی با اشاره به پراکندگی اعضا در سه قاره متفاوت گفت: برای منطقه گرایی این سازمان در فاز اول سیاستهای کلی حوزه ها را با هم هماهنگ کرده و هر دو سال یکبار اجلاس سران با ریاست کشور میزبان اجلاس برگزار می شود.

دبیرکل گروه D8 اضافه کرد: فعالیتهای عمده سازمان بر اساس مشی سازمان در 20حوزه است و اقتصاد اصلی ترین حوزه کاری بوده ضمن اینکه وارد مباحث سیاسی- امنیتی نمی شویم.

موسوی بیان کرد: در این 20 حوزه  بر اساس نقشه راه تمرکز و اولویت ما پنج حوزه تجارت، کشاورزی، صنعت، انرژی و حمل و نقل است.

گروه D8در 15 ژوئن 1997 (25 خرداد 1376) به پیشنهاد نجم‌الدین اربکان رهبر حزب اسلام‌گرای رفاه و نخست وزیر فقید ترکیه با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی کشورهای عضو تشکیل شدو بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه اعضای این سازمان هستند.

کد خبر 2090153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha