پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۸۴، ۱۲:۳۶

گاردين: ناتو به زودي در دارفور سودان حضور مي يابد

ناتو شب گذشته به طراحان خود دستور داد فورا پيشنهادهايي فرمول بندي شده را براي كمك به دارفور كه صداها و هزاران نفر در آن كشته شده اند، ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه گاردين، 26 سفير ناتو كه در بروكسل ديدار كردند در خواست كمك به دارفور را كه از سوي اتحاديه آفريقا مطرح شده بود، پذيرفتند.

اتحاديه آفريقا براي نخستين بار است كه پروژه ايجاد صلح را در يك منطقه اجرا مي كند و با اينكه هم اكنون 2600 نيرو در دارفدر دارد اما احتمالا به دليل كم تجربگي نمي تواند به مردم اين منطقه كمك كند.

 ناتو تاكنون تمايلي به درخواست از ناتو در اين زمينه نشان نمي داد.

هدي عنابي (Hedi Annabi) نماينده سازمان ملل نير در اين جلسه گزارش داد كه خشونت و نسل كشي در دارفور سودان همچنان رو به افزايش است و اين حملات از سوي نظاميان هدايت مي شود.

مشاركت نظامي بين المللي در 12 ماه گذشته به شدت در سودان افزايش يافته است زيرا پيش از آن هيچ نيروي بين المللي در اين منطقه حضور نداشت. در ژوئن سال گذشته اتحاديه آفريقا فقط 10 نيرو در اين منطقه داشت.

منابع رسمي ناتو اعلام كردند اين سازمان سربازاني را در اين منطقه مستقر نمي كند و نمي توان اين موضوع را با حضور سربازان ناتو در كوزوو و افغانستان مقايسه كرد.

به گفته وي، اولويت ناتو در دارفور ارائه تيمي براي كمك به اتحاديه آفريقا در طراحي و برنامه ريزي، همكاري  و آموزش است.

گفتني است در اين نشست ناتو يكي از منابع دولت كانادا نيز پيشنهاد كرد كه حاضر است تعدادي هليكوپتر براي اين منطقه اعزام كند. ظاهرا آمريكا نيز چنين پيشنهادي ارائه داده است. 

کد خبر 209033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha