پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۵۶

حجت‌الاسلام بحرانی:

نباید از آزادی مطبوعات برای بدبینی به نظام و شایعه‌سازی استفاده کرد

نباید از آزادی مطبوعات برای بدبینی به نظام و شایعه‌سازی استفاده کرد

دیر - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت دیر گفت: نباید از آزادی مطبوعات برای بدبینی به نظام و شایعه‌سازی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم بحرانی در خطبه های نمازجمعه این هفته دیر ضمن سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: رعایت تقوای الهی باعث سعادت انسان در این دنیا وآخرت می شود.

وی در رابطه با فضیلت ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان در حقیقت یکی از نعمات بزرگ پروردگار بوده که به منظور شستشوی وجود مان از گناهان به ما اعطاء شده که هر لحظه این ماه پر فیض و پر برکت را غنیمت شمرده و از آن در جهت مغفرت و بخشش گناهان‌ استفاده شود.

امام جمعه موقت دیر ادامه داد: رئیس جمهور منتخب از پشتوانه خوب مردمی برخوردار است وهمه انتظاردارند که ایشان در کابینه خود از نیروهای لایق استفاده کند.

وی افزود: رسانه‌ها و مطبوعات بدون ایجاد غوغا و جنجال رسانه ای و در فضای آرام اجازه دهند تا رئیس جمهور منتخب نیروهای خود را گزینش کند و همه در هر جایگاهی که قرار داریم به او کمک کنیم تا موفق شود.

حجت‌الاسلام بحرانی گفت: اکنون کشور نیازهای متعددی دارد و رئيس جمهور منتخب با انتخاب افراد قوی و شایسته  مساله اقتصاد و معيشت مردم را در نظر بگیرد.

وی افزود: یکی از منابع اصلی دولت‌ها کسب مالیات از مردم است که همه افراد و شرکت‌ها با پرداخت به موقع مالیات دولت را یاری داده و به اقتصاد مقاومتی کمک کنند.

امام جمعه دیر به نقش قلم و مطبوعات در جامعه اشاره کرد و یادآور شد: آزادی مطبوعات در هر جامعه ای مایه رشد آن جامعه است اما در کنار این ارزش نباید ارزش های دیگری از بین برود.

وی اضافه کرد: نباید از آزادی قلم و مطبوعات در راستای اختلاف، بدبینی به نظام و شایعه سازی استفاده کرد.

کد خبر 2090475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha