سید حجت الله کلانتری در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: این طرح به منظور كاهش سطح آسيب پذيري و خسارات و تلفات ناشي از حوادث در مناطق پر خطر و با توجه به احتمال بروز حوادث و سوانح احتمالي در كشور و ضرورت آمادگي همگاني اجرایی شده است.
وی بهره مندي از ظرفيت هاي موجود در آموزش و پرورش و ظرفيت سازي براي پاسخگويي و مقابله مناسب با بحران ها و مخاطرات در صورت وقوع، ارتقاي سطح آگاهي و توان امدادي دانش آموزان داوطلب را از دیگر اهداف اجرای طرح دادرس برشمرد.
مدیر كل آموزش و پرورش استان لرستان یادآور شد: طرح دادرس با همكاري معاونت تربيت بدني و سلامت اداره كل آموزش و پرورش و جمعيت هلال احمر استان لرستان در مدارس راهنمايي مركز استان اجرا شد.
کلانتری افزود: در مسابقات مرحله شهرستاني این طرح تعداد 728 نفر از 52 مدرسه به رقابت با يكديگر پرداختند و از بين اين دانش آموزان 52 نفر به مرحله استاني راه يافتند.
وی عنوان کرد: مرحله استانی طرح دادرس همچنین در يازدهم و دوازدهم تيرماه سال جاري با حضور كارشناسان اداره سلامت آموزش و پرورش استان و شهرستان در محل دانشگاه جامع علمي كاربردي جمعيت هلال احمر برگزار و از بين اين افراد دو تيم 14 نفره دختران و پسران براي شركت در مرحله كشوري معرفي شدند.
مدیر كل آموزش و پرورش استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود از اعلام موافقت اصولي وزارت آموزش و پرورش در خصوص تاسيس آموزشگاه دخترانه شاهد در آموزش و پرورش ناحيه دو خرم آباد خبر داد.
کلانتری عنوان کرد: بر اساس اين موافقت نامه در سال تحصيلي 93-92 در دوره اول دبيرستان مطابق شيوه نامه ثبت نام مدارس شاهد و با اولويت خانواده هاي شاهد و ايثارگر نسبت به پذيرش دانش آموز در این مدرسه اقدام خواهد شد.
نظر شما