پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۳

بندعلیان خبر داد:

شهرداری فرون آباد پذیرای ایده های طراحان متخصص حوزه شهری است

شهرداری فرون آباد پذیرای ایده های طراحان متخصص حوزه شهری است

پاکدشت - خبرگزاری مهر: شهردار فرون آباد اظهار داشت: در راستای زیباسازی و طراحی شهری، چنانچه طراحان متخصص حوزه شهری نظر و ایده های کارآمدی دارند، شهرداری فرون آباد آمادگی استفاده از ایده های آنها را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بندعلیان صبح شنبه در دیدار با اعضای ستاد زیباسازی شهرداری فرون آباد که در سالن اجتماعات این شهرداری انجام شد، افزود: در خدمت رسانی به شهروندان باید دقت خاصی صورت گیرد، چراکه سرمایه های مردم در دست ماست و توسط ما رقم زده می شود.

وی تصریح کرد: چنانچه خدمت رسانی به خوبی انجام شود، یک روال طبیعی است و اگر نامطلوب باشد تمامی نگرانی ها و گله مندی ها متوجه شهرداری می شود.

بندعلیان ادامه داد: اگر می خواهیم شهری در خور شأن مردم فهیم فرون آباد داشته باشیم باید برای زیباسازی و ایجاد جذابیت و جذب سرمایه گذار تمهیدات لازم اندیشیده شود.

برای زیباسازی نمای ساختمانها نیاز به مصالح گران قیمت نیست

وی توجه به نمای ساختمان در زیباسازی فضای شهری را مهم دانست و گفت: برای زیباسازی نمای ساختمانها نیاز به مصالح گران قیمت نیست، بلکه می توان با حداقل مصالح زیباییهای خاصی را به جداره بیرونی ساختمانها داد و جذابیت و زیبایی را در فضای شهر ایجاد کرد.

شهردار فرون آباد اضافه کرد: بدون حضور و مشارکت شهروندان شهری زیبا ساخته نمی شود و برای رفاه و آسایش شهروندان باید از طراحان متخصص حوزه شهری استفاده کرد.

وی عنوان داشت: در راستای زیباسازی و طراحی شهری، چنانچه مهندسین نظر و ایده های کارآمدی دارند، شهرداری فرون آباد آمادگی استفاده از ایده های آنها را دارد.

کد خبر 2090979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha