پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۱۲

حجازی:

عدم بازگشت تسهیلات به بانکها مشکل ساز است/صنایع نیاز خود را از استان تامین کنند

عدم بازگشت تسهیلات به بانکها مشکل ساز است/صنایع نیاز خود را از استان تامین کنند

اهواز - خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان گفت: یکی از موادری که باعث شده سرمایه لازم در اختیار بانکها برای پرداخت به طرحها و پروژه های صنعتی وجود نداشته باشد، عدم بازکشت برخی تسهیلات گرفته شده از بانکها از سوی برخی افراد است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر حجازی پیش از ظهر امروز سه شنبه در همایش روز ملی صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: حضور مردم در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری حماسه سیاسی پرشوری را رقم زد ولی گام دوم حماسه اقتصادی است و صنعتگران به عنوان یکی از مهمترین ارکان اجرایی نقش موثری در این عرصه دارند و ما نیز در بخش دولت وظیفه داریم بستر را برای صنعتگران مهیا کنیم و با تسهیلات و دیگر خدمات شرایط مناسبی را برای بخش صنعت ایجاد کنیم.

وی افزود: در سالهای اخیر به ویژه در دولتهای نهم و دهم بر اساس آمار، پیشرفت خوبی داشته ایم این ولی با تغییر نرخ ارز در سال 91 واحدهای صنعتی ما در شرایط سختی قرار گرفتند ولی تفاوت نرخ ارز برای آن دسته از واحد هایی که صادرات محور بودند خوب شد و آنها توانستند با افزایش ظرفیت صادرات خودشان، تولیدات خود را افزایش دادند اما برخی واحدها که صادرات محور نبودند شرایط سختی را سپری کردند و برای تامین مواد اولیه و قطعات دچار مشکل عمده ای شدند.

حجازی تصریح کرد: غیر از سال 91 که در کل کشور چنین شرایطی ایجاد شد در خوزستان آمار پروانه های صادره نشان می دهد که وضعیت ما برای اقبال به سرمایه گزاری در صنعت بالا رفته است. همچنین زیرساختهای ما بهتر شده زیرا که در گذشته برای تامین آب و گاز و برق و برخی از نیازهای واحد های صنعتی مشکل داشتیم ولی امروز با تلاشی که در شهرکهای صنعتی صورت گرفت بیش از 71 ناحیه صنعتی ما از نظر آب و گاز و برق تامین شده اند.

استاندار خوزستان بیان کرد: خوشبختانه دولت سالیانه بیش از 30 تا 40 میلیارد تومان در بخش صنعت و معدن سرمایه گزاری می کند و بخش عمده ای از واحد های ما تامین زیرساخت شده اند.

وی با بیان اینکه زمینه های سرمایه گذاری در استان نیز رشد کرده است، افزود: در طول سال 86 تا کنون 5.8 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی را جذب استان کرده ایم و سال گذشته با 1.9 میلیارد دلار با احتساب نفت و گاز به عنوان استان برتر کشور معرفی شدیم و بدون احتساب نفت و گاز 254 میلیون دلار بازهم به عنوان استان برتر شناخته شدیم.

حجازی اظهار کرد: زمانی که سرمایه گذاری خارجی وارد استان می شود به آن معنی است که در خوزستان بستر مناسب وجود دارد. امتیازات خوبی در استان وجود دارد که بستر مناسبی را برای سرمایه گذاران ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: تاکنون 83 طرح  در بانکهای استان ما و در بانکهای کشور از محل صندوق توسعه به ارزش 3.5 میلیارد دلار تصویب شده اند. 15 طرح از این تعداد منجر به عقد قرار داد و پرداخت شده اند به گونه ای که هم اکنون استان خوزستان در جذب منابع ملی نیز به عنوان استان برتر کشور است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: منابع داخلی استان خوزستان به رغم اینکه گردش مالی بالایی دارند ولی  به نسبت مصارف جزو استان های پائین کشور است که بخشی از آن برمی گردد به افرادی که تسهیلات گرفته اند ولی هنوز برنگردانده اند. آمار بانکهای استان نشان می دهد که خوزستان در این خصوص در سطح پائینی است و دلیل اصلی آن این است که واحدهای تولیدی ما پول را می گیرند و خوب هم کار می کنند ولی در بازگشت خوب عمل نمی کنند.

وی افزود: راه و مسیری که می تواند ما را در بخش صنعت توسعه دهد حمایت از بخش خصوصی است. حمایتی که بخش خصوصی را به سمت صادرات هدایت کند و صنعت خودمان را به لحاظ ظرفیت تولید بالا ببریم. در خوزستان باید تلاش کنیم شهرکهای صنعتی جدیدی ایجاد کنیم و آنها را به صورت تخصصی فعال کنیم.

حجازی بیان کرد: می دانیم صنعتگران با چالشهای مختلفی مواجه هستند ولی تشکیل ستاد تسهیل تا اندازه ای حامی صنعتگران بوده است ولی باید بخش بازرگانی را واحد های صنعتی قوی تر کنند.

وی ادامه داد: اکنون دستگاه های استان را ملزم کرده ایم که نیازهای خود را نظیر پوشاک از تولیدات داخل استان تهیه کنند زیرا سرمایه گزاران پوشاک ما از نظر کیفیت و تولید کار خود را  ارتقا داده اند.

 

 

کد خبر 2091257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha