پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۹

اخبار کوتاه اقتصادی/

گشايش دومين نمايشگاه طرح ضيافت مشهد / ثبت نام 6 هزار نفر در تعاونی سهام عدالت درگز

گشايش دومين نمايشگاه طرح ضيافت مشهد / ثبت نام  6 هزار نفر در تعاونی سهام عدالت درگز

مشهد - خبرگزاری مهر: گشايش دومين نمايشگاه طرح ضيافت مشهد، ثبت نام بیش از شش هزار نفر در شرکت تعاونی سهام عدالت، هم انديشي هاي صنفي گردشگري و صنايع دستي، فراهم شدن امكان تغييرات لازم در سامانه ثبت سفارش عناوین اخبار اقتصادی خراسان رضوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان، دومين نمايشگاه عرضه ارزاق عمومي طرح ضيافت در مشهد مقدس از دوشنبه 17 تير ماه گشايش مي يابد.

ناصر فخرموحدي افزود: در اين نمايشگاه كه تا 24 تير در محل نمايشگاه بين المللي مشهد با محوريت مجامع امور صنفي و اتحاديه هاي ذيربط برگزار مي شود اقلام پروتئيني (شامل گوشت مرغ ، گوشت قرمز گرم و منجمد) ، خرما شيريني جات ، فرآورده هاي لبني ، برنج ، نخود و عدس، روغن  و قند و شكر با تخفيف مناسب عرضه مي شود.

وي گفت: اقلام پر مصرف خانوار، مواد غذايي و نيز شوينده ها در فروشگاههاي سازمان ميادين شهرداري مشهد و نمايشگاههاي طرح ضيافت شهرستانهاي استان نيز عرضه مي شود.

لازم به ذكر است، اين نمايشگاه همه روزه از ساعت 17 تا 23 در نمايشگاه بين المللي مشهد داير و فعاليت اولين نمايشگاه طرح ضيافت مشهد در منطقه خواجه ربيع نيز، 15 تير به اتمام رسيد.

ثبت نام بیش از شش هزار نفر در شرکت تعاونی سهام عدالت

فرماندار درگز از ثبت نام شش هزار و 36 نفر در شرکت تعاونی سهام عدالت خبر داد.

جواد جوادی در جلسه ی مجمع عمومی شرکت تعاونی سهام عدالت شهرستان درگزاظهار کرد: مهم ترین هدف از تاسیس این شرکت تعاونی اشتغال زایی، ایجاد درآمد پایدار و تشویق خانواده ها به پس انداز و سرمایه گذاری است.

وی گفت: واگذاری سهام عدالت از ابتدای دولت نهم به منظور کاهش فاصله ی طبقاتی در سطح جامعه و از بین بردن وابستگی خانواده های نیازمند به کمک های دولتی آغاز شد.

فرماندار درگز بیان کرد: در همین راستا شرکت تعاونی شهرستان از سال 85 آغاز به کارکرده و تاکنون به بیش از 40 هزار نفر از اعضای خود سود سهام پرداخت کرده است.

هم انديشي هاي صنفي گردشگري و صنايع دستي برگزار شد

در راستاي اجرايي كردن اصل 44 قانون اساسي در خصوص واگذاري تصدي گريهاي دولت به بخش خصوصي هم انديشي تشكل هاي صنفي گردشگري و صنايع دستي با مسئولان اداره كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با حضور اتحاديه هاي صنعت گردشگري و صنايع دستي برگزارشد..

قائم مقام رييس سازمان و  مدير كل اين اداره كل در اين هم انديشي گفت: آنچه امروز اتفاق مي افتد در حقيقت رسميت بخشيدن به مقداري از ا موري است كه قبلا نيز در سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري كشور انجام مي شد و آن نيز گام برداشتن به سوي كاهش تصدي گري دولت در بخش گردشگري و صنايع دستي مي باشد.

فريدون فعالي افزود: نگاه اينجانب به بخش خصوصي نگاه ويژه اي است و من هيچگاه در دوران مديريتم بخش خصوصي را جدا از بدنه سازمان نديدم.

وی گفت: در حال حاضر دولت به بخش خصوصي اعتماد نموده و بنا دارد قسمتي از امور محوله در بخش هاي دولتي را از جمله صدور مجوزها را البته با نظارت كارشناسان بخش دولتي به اتحاديه ها و تشكل هاي صنفي مر بوطه واگذار می کند.

فعالی بیان کرد: بايد اين اتفاق را به فال نيك گرفت ودانست لازم موفقيت در اين امر مهم ايجاد كميته اي متشكل از يك بدنه كارشناسي قوي و بخش خصوصي فعال و علاقمند مي باشد.

در ادامه اين هم انديشي روساي اتحاديه هاي هتل داران ، هتل آپارتمان داران ، مهمانپذيران، انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي، و اتحاديه صنايع دستي ضمن اعلام آمادگي كامل در برعهده گرفتن بخشي از وظايف دولتي خواستار اعتماد دولت به بخش خصوصي شده و اين واگذاري ها را گامي موثر در جهت ايجاد اشتغال و بر داشته شدن موانع در جهت رشد بخش خصوصي دانستند.  

فراهم شدن امكان تغييرات لازم در سامانه ثبت سفارش

معاون توسعه تجارت خارجي سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي گفت: امكان تغييرات لازم در سامانه ثبت سفارش براي بازرگانان حقوقي و حقيقي، فراهم شده است.

محمدرضا موحد اظهار کرد: بازرگانان حقوقي مي توانند با وارد شدن به سامانه ثبت سفارش، در منوي «مشخصات شركت» وارد شده و در قسمت اطلاعات سازماني، تغييرات لازم  پست الكترونيك و شماره همراه  را انجام داده و پس از انجام تغييرات، اطلاعات خود را ذخيره نمايند.

افزود: بازرگانان حقيقي نيز مي توانند پس از وارد شدن به سامانه ثبت سفارش، در منوي «مشخصات من» وارد شده و در قسمت اطلاعات فردي  ، تغييرات لازم را انجام دهند.

 

 

کد خبر 2091901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha