به گزارش خبرنگار مهر،مسعود نصوری ظهر یکشنبه در نشست با امام جمعه بوشهر و مبلغان فرهنگی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در خانه معلم بوشهر ساماندهی مصوبات شورای عالی فرهنگی منطقه ویژه را از جمله اهداف تشکیل این نشست دانست و افزود: برای اجرای طرح جامع فرهنگی اجتماعی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس 14میلیارد ریال مصوب شده که 12 بند این طرح با اولویت اجراء خواهد شد.
وی افزود: طرح جامع فرهنگی اجتماعی منطقه پارس جنوبی در 12 بند است که شامل پیامدهای صنعت نفت برای استقرار مکانی،جابجایی بومیان و جمعیت ورودی،ارزیابی فرصتها و موانع مشارکت جوامع محلی در توسعه یکپارچه منطقه، نقش صنعت نفت بر منابع اقتصادی، فعالیت بومیان و معیشت پایدار، صنعت نفت و آسیبهای اجتماعی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس با بیان اینکه فرهنگ های مختلف در پارس جنوبی مشغول بکارند تصریح کرد: هم اکنون در پارس جنوبی 14 فاز گازی افتتاح شده است ، 10فاز هم در دست اجراست و 14 فاز نیز در پارس شمالی بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود که در این طرحها متخصصین ، کارگران و کارشناسان با فرهنگها و سنتهای گوناگون مشغول بکار هستند که حفظ فرهنگ سنتی منطقه پارس جنوبی در عسلویه مد نظر است.
نصوری افزود: به منظور تقویت زیرساختهای فرهنگی شهرستان عسلویه از تمام ظرفیتهای موجود در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به بهترین شکل ممکن استفاده خواهیم کرد.
نظر شما