پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۱

برگزاری دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان

برگزاری دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از برگزاری دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا عبداللهی اظهار داشت: این دوره با هدف آشنایی مردم با روش های صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان، آشنایی با گروه های اصلی غذایی و نحوه استفاده از غذاها در افطار و سحر برگزار می شود.

وی افزود: دوره آموزش الکترونیک تغذیه و ماه مبارک رمضان در سه جلسه و در روزهای فرد برگزار می شود همچنین اولین جلسه روز سه شنبه 18 تیر ماه ساعت 15.30 از طریق شبکه آموزش به صورت زنده اجرا می شود.

عبدالهی، امکان صدور گواهینامه و اعطای جوایزی ارزنده به برگزیدگان این دوره ها را از مزایای این دوره ها عنوان کرد و گفت: علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت Nut.behdasht.gov.ir مراجعه کرده و یا با مراجعه به سایت www.ulc.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

کد خبر 2093601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha