به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر قم گفت: احمد کاظمی راننده تاکسی فعال در ناوگان درون شهری با 12 سال سابقه در مورخ 11تیرماه 92یک کیف حاوی مقداری طلای بجا مانده در تاکسی را به صاحبش برگرداند.
علیرضا اقبالیان با اشاره به اینکه احمد کاظمی یکی از رانندگان تاکسی تحت پوشش سازمان تاکسیرانی قم می باشد که به صورت گردشی در سطح شهر فعالیت می نماید؛ اظهار داشت: یک کیف بجا مانده در تاکسی که حاوی هشتاد میلیون تومان طلا بوده را به صاحبش تحویل داد.
وی افزود: لذا به دنبال اين اقدام شايسته و به منظور ارج نهادن به عمل خیر و خداپسندانه این راننده امانتدار،سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم طی مراسمی با دعوت از ایشان با اهداء لوح سپاس از وی تقدیر کرد.
مدير عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسيراني شهرداری قم ضمن تقدير و تشكر از زحمات تاكسيرانان در خدمت رساني به شهروندان گفت: لازمه فعاليت حمل و نقل درون شهري با خودروي تاکسي، دارا بودن خصايص اخلاقي نيک و پسنده است که از جمله خصايص بارز ميتوان به امانتدار بودن اشاره نمود که رانندگان تاكسي شهر قم اين خصيصه مهم را سرلوحه کار و تلاش خود قرار داده و به بهترين نحو به ارائه خدمات به شهروندان ميپردازند.
اقبالیان افزود: اين رانندگان در طول فعاليت جابجايي مسافرين در سطح شهر هرگونه وسايل بجا مانده در تاکسي را در اسرع وقت به اين سازمان تحويل داده اند تا به دست صاحبان آنها برسد، که به همين خاطر از آنان تقدير و تشکر مينمایم.
وی با اشاره به تحویل 2684 مورد اشیاء بجا مانده در تاکسی در سال 91 اظهار داشت: قیمت تقریبی این اجناس یک میلیارد و 200 میلیون ریال برآورد میشود که با مراجعه صاحبان آنها به سازمان تاکسیرانی این اجناس به ایشان تحویل شده است.
مديرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر سازمان تاکسيراني شهرداری قم در پايان ضمن درخواست از شهروندان براي مراقبت از وسايل خود در حين استفاده از خودروي تاكسي، بيان کرد: اشياء به جا مانده در تاکسي در نزد سازمان تاکسيراني به امانت است و آنها ميتوانند با مراجعه به سازمان وسايل گمشده خود را تحويل بگيرند.
نظر شما