پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۴۸

آیت الله شاهچراغی:

قاچاق كالا يك نوع بيماري اقتصادي است/سهم روحانيت در آگاهي مردم نسبت به حلال و حرام

قاچاق كالا يك نوع بيماري اقتصادي است/سهم روحانيت در آگاهي مردم نسبت به حلال و حرام

سمنان-خبرگزاری مهر: نماينده ولي فقيه در استان سمنان قاچاق كالا را نوعی بيماري اقتصادي دانست گفت: كسي كه جنس قاچاق وارد مي كند بيمار است و بايد جلو اين بيماري را گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی در جلسه کمیته تخصصی پیشگیری و ساماندهی اقتصادی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان گفت: مبارزه با قاچاق کالا یکی از برنامه‌های مهم است چراکه بی‌توجهی به این موضوع اثرات جبران‌ناپذیری به اقتصاد کشور وارد می‌کند.

وی ﺳﻴﺎﺳﺖ ﮔﺬاري و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﻳﺰي ﺟﻬﺖ ﭘﻴﺸﮕﻴﺮي از ﻗﺎﭼﺎق ﻛﺎﻻ را اﻣﺮي ﺿﺮوري و اﺟﺘﻨﺎب ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ دانست و گفت: مبارزه با قاچاق کالا یکی از مسائل مهم کشور ماست چرا که این امر در تمام ابعاد اقتصادی و اجتماعی جامعه تاثیرات منفی دارد.

نماينده ولي فقيه در استان سمنان انجام كار فرهنگي را لازمه اصلاح مشكلات اقتصادي و جلوگيري از قاچاق كالا و ارز ذکر کرد و اظهار داشت: يكي از آلودگي هاي كشور قاچاق كالا و ارز است كه كشور بايد از اين آلودگي پاك شود بايد به حلال و حرام توجه شود.

روحانيت براي آگاهي مردم نسبت به حلال و حرام سهم قابل توجهی دارند

آیت الله شاهچراغی با بیان اینکه ورود کالای قاچاق به کشور باعث ضربه‌زدن به اقتصاد جامعه و بخش تولید می‌شود، تصریح کرد: توسعه بیکاری جوانان و تعطیلی واحدهای تولیدی و عرضه کالاهای غیر استاندارد به جامعه یکی از ضربات مهم قاچاق کالاست که باید با این پدیده مبارزه جدی شود.

وی اضافه کرد: مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا یکی از مصادیق جهاد اقتصادی بوده و سیاستگذاری و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و مبارزه با این امر ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

امام جمعه سمنان به كار فرهنگي بخصوص در ماه مبارك رمضان تاكيد كرد و گفت: مردم را در اين ماه به حلال و حرام آشنا كنيد اگر چه كار فرهنگي دير به نتيجه مي رسد ولي اگر به نتيجه برسد خوب نتيجه مي دهد.

وي افزود: براي آگاهي مردم به حلال و حرام ، روحانيت سهم بيشتري به عهده دارد تا حلال خور باشيم و از مفاسد حرام خوري آگاه شويم و كار فرهنگي در اين ماه بسيار حائز اهميت است.

قاچاق كالا و ارز مهمترين آسيب زننده اقتصاد است

معاون سياسي امنيتي استاندار سمنان نيز در اين نشست گفت: چند سالي است كه مقام معظم رهبري شعارهاي سال را در رابطه با مباحث اقتصادي قرار مي دهد و اين مساله اميد و پيشرفت را نويد مي دهد.

عليرضا خلخالي قاچاق كالا و ارز را مهمترين آسيب زننده اقتصاد دانست و گفت: قاچاق كالا و ارز مي تواند به اقتصاد كشور از ابعاد فرهنگي و امنيتي آسيب برساند و مي تواند تهاجم فرهنگي را به همراه داشته باشد.

وي جلوگيري از قاچاق كالا و ارز را كار همگاني دانست و گفت: جلوگيري از قاچاق كالا و ارز همت همگانی می طلبد.

جانشين رئيس كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان سمنان افزود: فرهنگ سازي و استفاده از كالاهاي ايراني مي تواند جلو قاچاق كالا را بگيرد و این استان با توجه به اينكه در مركز كشور قرار دارد جزو استان هاي برتر جلوگيري از قاچاق كالا است.

كشف ۳۸ ميليارد ريال قاچاق كالا و ارز در استان سمنان

دبير كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان سمنان نيز در این نشست با اشاره به اینکه در سال ۹۱ نشست كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز در استان سمنان با سه جلسه و ۴۶ مصوبه برگزار شد، كل ارزش ريالي كشفيات قاچاق كالا و ارز در استان سمنان را ۳۸ ميليارد ريال عنوان کرد و ابراز داشت: با كار فرهنگي مردم به معايب كار قاچاق كالا بيشتر آشنا شوند.

حسن اسلامي راد تصریح کرد: افزايش استاندارد و کيفيت محصولات داخلي نسبت به محصولات خارجي جهت افزايش استقبال مردم از کالاهاي ساخت داخل به کاهش قابل توجه قاچاق کالا کمک می کند.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری سمنان نيز با اشاره به فرمان مهم و تاریخی رهبر معظم انقلاب خطاب به رئيس جمهور کشورمان و این جمله که عزم جدي بر اين باشد که عمل قاچاق براي قاچاقچي کاملا بر خلاف صرفه و همراه با خطر باشد و جنس قاچاق از پيش از مبادي ورودي تا محل عرضه آن در بازار، آماج اقدامات گوناگون اين مبارزه قرار گيرد، خواستار ساماندهی مبادی عرضه جهت مبارزه با قاچاق کالا شد.

سيد عليرضا هاشمي افزود: فعالیت فرهنگی در زمینه مبارزه با کالای قاچاق نباید تنها مختص دستگاه های فرهنگی باشد بلکه می بایست تمامی دستگاه ها در این زمینه ورود پیدا کنند.

وي همچنين در پایان، خواستار انجام کارهای فرهنگی بیشتر از سوی دستگاه های عضو کمیته پیشگیری و ساماندهی اقتصادی و همچنین خواستار تقدیر از اصنافی که در طرح شبنم خوب کار کرده اند شد.

کد خبر 2094530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha